Macku Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Kamera Wielkiego Brata zarejestrowała prawie wszystko :mrgreen: <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 No to klipek do pobrania :drunk: bmw_beer <bmw_2> <bmw_1> <bmw_3> http://www.maxbimmer.pl/gosc/TEMP2/styczen-2009.wmv Albo zaraz bedzie na jutubie .... wysłało sie , ale sobie cos tam analizują czy cuś :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Klip jak zawsze swietny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Wzruszająca jest ta ostatnia scena reanimacji bałwanka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 filmik pozycja pierwsza ,dobra muza no i kamerzysta :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 utwory : foggy - come into my dreams katty perry - hot n cold (nie jestem pewien do konca bo nie moje klimaty) manian - turn the tide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 klip super ekstra zajeb**** baardzo żałuje że mnie nie było no ale fura mi odmuwiła posłuszeństwa :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Cóż ja mogę powiedzieć- klip świety, wzruszył mnie motyw z bałwankiem i ..... "wiele serc jedno bicie" .... Szacuneczek uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AniaZet Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 klip naprawde super fajna myzyczka fajne klimaty:) fajni ludzi pozdro happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Wlasnie obejrzalem.Super zabawe mieliscie.Mordulec ty juz latasz bokiem jak ci z dubai'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Mordulec ty juz latasz bokiem jak ci z dubai'u To mój zły brat blizniak , ja szanuje swoją bume i nigdzie nie latam :lol: A tak powaznie to na filmie za bardzo tego nie widac , ale przy predkosciach w okolicy 80-90 juz jest niezła adrenalinka zeby nie wyleciec z pasa , generalnie swietna sprawa tak sobie pojezdzic ... od razu człowiek taki spokojniejszy wraca do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Klip daje rady. <bmw_1> Szkoda,ze nie moglem tam byc (i jeszcze wiele wody uplynie,zanim sie pojawie). :cry: Wasze loty bokami tez niezle,o balwanku nie wspomne. Mordulec ty juz latasz bokiem jak ci z dubai'u ...a ze slowami Tomski-ego, zgadzam sie w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 jak zwykle Marcin odwaliłeś kawał obrej roboty m :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Mordulec jak zwykle nie zawiodłeś publiczności i klip jest rewelka :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Filmik zajebioza <bmw_2> dobre akcyjki odchodziły, dobre motywy na filmiku :lol: żałuje ze mnie nie było :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remi55 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Filmik rewelka uklon_bmw żałuje że mnie nie było .... Naprawdę super klimaty macie. Fajnie .... happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Klipek rewelacja, ale można było sie tego spodziewać po atmosferze spotu oraz po zdolnościach montażowych Mordulca <bmw_1> Pozdro Kierowniku <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Klip extra! Musieliście się świetnie bawić :party: , żałuję, że mnie nie było, mam nadzieję, że wszystko przed mną Podziwiam odwagę i zaufanie kolegi, który jeździł na sankach... szok... bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Podziwiam odwagę i zaufanie kolegi, który jeździł na sankach... szok... bmw_beer ja bylem kierowcą tego bmw, jechalem w miare powoli i bez szalenstw wiec nie bylo czego sie bac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chiro Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Super Filmik a pomysł z sankami to mega kozak dobrze, że nie mieliście nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Chiro, pomylismy nad tym kolejnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 dobrze, że nie mieliście nart Chiro, pomylismy nad tym kolejnym razem 2 lata temu gosc driftował betoniarką ... a rok wczesniej gosc smigał na desce snowboardowej za autem ... ogólnie rozrywkowo bywa na lotnisku :lol: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Fajnie było :wink: Klip extra <bmw_2> a gdzie fotki od Pauliny :?: Junior tak się nakręcił , że jak tylko wsiada do fury to każe mi bokami latać <bmw_3> ....a co będzie dalej ....strach się bać uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Junior tak się nakręcił , że jak tylko wsiada do fury to każe mi bokami latać <bmw_3> ....a co będzie dalej ....strach się bać uklon_bmw Michu uważaj bo czym skorupka za młodu nasiąknie... :twisted:...może zostanie prawdziwym drifterem Tak czy siak powinieneś już gromadzić środki na autko dla synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 kto byl na spocie ten widzial tego Monstera :lol: http://poboczem.pl/galerie/poboczem/galeria/zdjecie/duze,954545,14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi