Gość Mordulec Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Mordulec, a spotykamy sie na pasie czy tam gdzie zawsze czyli obok Cadburry? Zobaczymy na miejscu ile bedzie aut i jak "tłoczno" bedzie na pasie bo jak znam zycie to jak bedzie snieg to kamikadze na głownym pasie nie bedzie brakowało :lol: Zajedziemy na lotnisko to sie oceni gdzie lepiej :wink: i jak możecie to właśnie gdzie dokładnie jest zbiórka o11:30?? żebym sam do Skarbimierza nie jechał bo nie bardzo wiem jak... Zbiórka jest w Siechnicach na parkingu przy Ogrodnictwie Siechnice po prawej stronie jest stacja benzynowa / LPG i kawałek dalej w kierunku oławy jest parking raczej nie da sie tego nie zauwazyc :wink: drewna trochę wezmę... na rozpałkę nic raczej nie będę miał.. Spoko mysle ze na rozpałke cos sie znajdzie , wazne zeby jakies "paliwo" na ognisko było bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 My niestety raczej nie wbijemy,bo w piątek wyjeżdżamy,a jak niektórzy wiedzą baaardzo się rozchorowałem. Muszę się podleczyć,a lotnisko nie należy do najcieplejszych miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 ja biore sanki jutro :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 lepiej zapasowe koła weź... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Skoro nie ma chętnych na jazdę przez Jelcz to pojawię się kolo 11 w siechnicy. Jak bym was nie mógł znaleźć to będę się darł na CB, mam nadzieje ze standardowo na 19 będziecie :mrgreen: . <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 ku***a urwałem miske dzisiaj rano a sie szykowałem nawet oponki zmieniłm;D uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Moj Aparat jeszcze stoi u elektryka wiec nawetnie mam czym sie bujnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuczi77 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 fajnie fajnie fajnie :lol: kogo nie było niech żałuje <bmw_1> Już nie mogę się doczekać wiosny :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 ja biore sanki jutro Faktycznie sanki były 8) szacuneczek A na lotnisku całkiem przyjemnie było bmw_beer "wyczesanie" 8) pozdro for @ll <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 ja biore sanki jutro Faktycznie sanki były 8) szacuneczek A na lotnisku całkiem przyjemnie było bmw_beer "wyczesanie" 8) pozdro for @ll <bmw_2> W połowie drogi pilny telefon miałem i musiałem wracać :cry: Opowiedzcie chociaż jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 no fajnie fajnie... ja z Wrocławia do Siechnic zrobiłem 40km :lol: trochę się pogubiłem ;p... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 narazie same fotki. foto z lotniska pozniej przenieslismy się na spot do Maxbimmerów P.S. dzieki Kosa za sprawdzenie auta pod kompem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opowiedzcie chociaż jak było Spot jak najbardziej udany. Nawet nas sporo było, potem jeszcze dojechało parę osób, więc frekwencja dopisała. Poślizgaliśmy się wokół ulepionego bałwanka :twisted: Fakt, że potem pewien pan golfem z małym kierownikiem wpadli w niego, no ale cóż dwóch kierowników nie opanowało maszyny 8) Potem na tym pasie slalomem kilka BMW jechało za sobą, coś tam postarałem się nakręcić kamerką Kosy, a co z tego wyszło to podejrzewam niebawem zobaczymy. Ognisko było, więc i ogrzać się dało rade 8) Pare fotek też zrobiłem, wysłałem już do Mordulca Jeszcze raz podro for @ll bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 ja z Wrocławia do Siechnic zrobiłem 40km Ło kurde to którędy jechałes ze az tyle kilosków zrobiłes ?? Aha szacuneczek za to ze wziełes troche drewna na ognisko <bmw_2> bmw_beer :drunk: A co do samego spotu to bajerka , snieżek w sam raz , pogoda również dopisała słonce + nawet jakas przyzwoita temperatura w rezultacie czego sobie polataliśmy boczkami ..... 80kmh bokiem po sniegu -> za benzyne zapłacisz kartą master-card :lol: :drunk: Zaraz ogarne karcioche pamięciochy to wrzuce pare fotek bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 zjazd wrocław wschodni... pojechałem za daleko.. wróciłem i przez Św.Katarzyne :lol: Z "PREZESEM" na pokładzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 No to kilka fotek ode mnie bmw_beer [ Dodano: 18 Styczeń 09, 23:30 ] Aha jak ktos ma zdjecia i chce je wrzucic do naszej galerii to prosze o podesłanie na maila do mnie -> mord@go2.pl najlepiej tak w rozdziałce 1200 albo 1024 :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Super spocik i ślizganko <bmw_1> Dołączam moje jedyne zdjęcie :mrgreen: Pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 extra pogoda i zaloga wyjezdzone za 50 zlotych wachy ole bylo warto.Szkoda balwana a to gangreny go rozwalily :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AniaZet Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 widać niezle poszaleliscie mam nadzieje ze nastepnym razem nam tez sie uda:) <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopelllo Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 bylem pierwszy raz z wami, ale napewno nie ostatni super było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 ehh... szkoda ze mi auto nie dycha bo z checia tez bym tam polatał, no ale trudno... teraz to mi już szukam jakiegoś znajomego z lawetą żeby chociaz do warsztatu auto dostarczyć.... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 No i jest kulig polecam dac glosno dzwiek, zeby bylo slychac komentarze haha http://pl.youtube.com/watch?v=04IOnH8aBJQ http://pl.youtube.com/watch?v=WeKUxR1xpqA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Fajna załoga i śnieg:) Mordulec ślizganka przy 80-100km daje radę-zgubiłem emblematy z kołpaków:) :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Takie polatanie w śniegu jest praktyczną rzeczą.Dzięki temu można poćwiczyć sobie ewentualne wyjście z poślizgu.A niełatwa to sprawa Spot jak zresztą zawsze udany,dobra ekipa,dobry pomysł z ogniskiem (było cieplej) Do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Fajna załoga i śnieg:) Mordulec ślizganka przy 80-100km daje radę-zgubiłem emblematy z kołpaków:) :drunk: Hehe no ja raczej nic nie zgubiłem , ale przy 90kmh to juz trzeba było sie pilnowac bo na srodku pas był wyslizgany i przy przechodzeniu ze sniegu przez ten beton auto sie troche prostowało a potem znowu poslizg z drugiej strony i mozna było zwiedzac pobocze ..... ale zabawa przednia , mam nadzieje ze snieg jeszcze napada zebysmy mogli w lutym zrobic powtórke z rozrywki bmw_beer Klip ze slizgania pokrojony , teraz powoli składam bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi