Forest Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Brakuje mi tu jednej informacji.Skąd startujemy i o której?Siechnice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Jutro jadę do Wałbrzycha a w niedzielę będę wracał to może na chwilkę zajrzę jeśli nie wyrzucicie OPLA hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 moze 11:30 wyjazd z Siechnic ja dojadę na miejsce, będę miał kubki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackcadillac Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witam To jest spot czy nie ma bo już trudno się połapac. Jeśli jest to gdzie i o której, bo bym chętnie w niedzielę pojeździł. Albo poprostu nie umiem szukac na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 jest spot, miejsce: SKARBIMIERZ Lotnisko od około 12.00 wyjazd grupowy z Siechnic o godzinie 11.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackcadillac Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witam ponownie Proszę się ze mnie nie śmiac, ale z których Siechnic, bo są jedne koło Łagiewnik,koło Dzierżoniowa, a drugie koło Wrocławia w kierunku na Oławę. Jadę pierwszy raz i nie znam obyczajów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 koło łagiewnik są SIENICE ruszamy z Siechnic tych w kierunku Oławy (parking koło przystanku na trasie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 to ja czekam w olawiie na stacji ORLEN za wiaduktem (kierunek godzikowice)OKOLO 11 30 dozobaczyska ps.banan ziomus lecisz czy nie :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 blackcadillac mam pytanie.Twoje e46 jest przed czy po lifcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackcadillac Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 jeszcze przed, ale dane w komputerze zmienione. zobaczysz jak wygląda w niedziele. taka zwykła bmka [ Dodano: 16 Styczeń 09, 17:27 ] ja przyjadę od A-4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoalpol Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witam a Kosa bierze ze sobą Kompa to bym BMW swoje podłączył ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 dziś śniegu znów napadło, jest super! :lol: Duchu jak tam waruneczki na lotnisku , jest jeszcze snieg czy raczej lipa juz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witam a Kosa bierze ze sobą Kompa to bym BMW swoje podłączył ? e46 raczej nie podłącze bo to najprostszy interfejs z mozliwych oo bmw scannera, e30,e34,e32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewióra Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Oj, niestety Panowie nie tylko bawarki pojawią się na płytach lotniska <bmw_4> http://tuning.opole.pl/forum/viewtopic.php?p=137769#137769 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 dziś śniegu znów napadło, jest super! :lol: Duchu jak tam waruneczki na lotnisku , jest jeszcze snieg czy raczej lipa juz ?? no troszkę stopniało i są takie placki zmarzniętego śniegu, ale i tak daje rade, ja będę na lotnisku czekał bo mam tam najbliżej ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sly_86 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witam, Kosa a E36 M50 da rade podłączyć pod kompa? Bo ma dziwne odpały pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Ja niestety z uwagi na odleglosc do skarbimierza sie nie wybieram(chociaz bardzo bym chcial),ale zycze wszystkim UDANEGO SPOTU <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Ja też przybędę pare aut z kluczborka rowniez ma wpasc :wink: i chetnie bym podlaczyl swoje e30 do kompa tylko z ciekawosci zeby zobaczyc co i jak moze jakies bledy albo cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 ja raczej nie zawitam na tym spocie także udanego wypadu życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Chętnie się pojawię jak do jutra nic się nie wydarzy. Czy ktoś z was będzie może jechał przez kamieniec wrocławski bo nie chce mi się ciągnąc przez cale miasto, jeżeli tak to może byśmy się umówili gdzieś w tych rejonach bo za bardzo nie wiem czy sam trafie do tego skarbimierza. Za kamieńcem chyba jest stacja BP czy coś to może tam o 11.30 albo w jelczu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Używa ktoś CB?? jak coś to poczekajcie chwile na mnie i moją czerwoną strzałę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 to ja czekam w olawiie na stacji ORLEN za wiaduktem (kierunek godzikowice)OKOLO 11 30 dozobaczyska s.banan ziomus lecisz czy nie :cool: To ja tez bede czekał na tej stacji ORLEN czerwoną Bumą COMBI około 11.20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Aha jak ktos ma jakies : drewno kominkowe / palety / inne elementy drewniane nadające sie do zrobienia z tego ogniska to prosze zabrac , jak wiadomo mamy zime i fajnie by było rozpalic jakies ognicho na lotnisku :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Mordulec, a spotykamy sie na pasie czy tam gdzie zawsze czyli obok Cadburry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 i jak możecie to właśnie gdzie dokładnie jest zbiórka o11:30?? żebym sam do Skarbimierza nie jechał bo nie bardzo wiem jak... PS drewna trochę wezmę... na rozpałkę nic raczej nie będę miał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi