Kamil Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 witam moj problem polega na tym ze w zaden sposob nie moge otworzyc tylnich drzwi! na poczatku myslelem ze przymarzly zdjelem boczek i popsikalem odmrazaczem ale to nic nie dalo! wog uklon_bmw ole nie mozna wyciagnac tego przelacznika od blokowania drzwi bo on automatycznie odbija do dolu tak jak by go silownik trzymal moze jest tu jakis znawca zamkow i podpowiedzial by mi cos?? PROSZE O POMOC! uklon_bmw uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Miałem takie akcje z oplem zafirą znajomego. Przyjeżdżał do nas do warsztatu i miał właśnie jedną tylną furtkę zamkniętą. Zrobiłem tak: kombinerkami złapałem za ten bolec do ryglowania drzwi,pociągnąłem mocno do góry,a kumpel otworzył wtedy drzwi. Rozruszałem to na otwartych drzwiach i działało parę dni,później to samo,więc otworzyliśmy tym samym sposobem i odłączyliśmy siłownik centralnego. Teraz ma te drzwi bez centralnego. Auta używa do pracy,więc tylne drzwi rzadko otwiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 probowalem w ten sposob i to nic nie dalo a najgorsze ze nie ma nawet jak tam wsadzic chodzby reki do zamka i cos zrobic! tak to jakos jest zrobione ze szkoda gadac! nic nie moge z tym wymyslic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi