baryPL Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam kupiłem nowy wysprzęglik bo stary już przepuszczał założyłem go chcę odpowietrzyć układ i gdy dolewam płynu a on ucieka ze skrzyni i to w bardzo szybkim tempie jak to możliwe ? czy możliwe jest że ten bolec co z niego wystaje nie naszedł na sprzęgło tylko w bok i dlatego wycieka ? w nowym wysprzęgliku jest niewielka dziura średnicy 1mm w miejscu pokazanym na zdjęciu (nie jest to ten nowy wysprzeglik tylko zaznaczyłem na jakims zdjeciu żeby pokazać gdzie jest dziura :mrgreen: ) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avacs Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 z tego co piszesz to wnioskuje że niestety nie włożyłeś dobrze wysprzęglika a raczej jego trzpienia w widełki i trzpień poprostu wystrzelił w obudowe sprzęgła... ja tak miałem niestety. co gorsze to trzeba skrzynie wyciągać żeby wyjąć ten trzpień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryPL Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 tak był źle założony dziś założyłem dobrze i chodzi tylko sprzęgło się ślizga ale chyba dlatego że nie zdążyłem go odpowietrzyć bardzo się spieszyłem lub jeszcze tarcza może być w plynie hamulcowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avacs Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 to powiem Ci kolego że miałeś fart. janie miałem tyle szczęścia i jak źle wysprzęglik założyłem, to mi wystrzelił i musiałem skrzynie wyciągać a sprzęgło ślizga sie pewnie przez płyn którym zostało zalane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi