mcg Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Witam i pozdrawiam wszystkich Forumowiczów. Niedawno jestem szczęśliwym posiadaczem BMW 520 e-34. Samochód naprawdę super wszystko chodzi praktycznie idealnie. Mam jednak małe pytanko. Otóż na środkowej konsoli za dźwignią biegów mam cztery klawisze do sterowania szybami (czyli przód - tył). Tymczasem w tylnich drzwiach mam zamontowaną korbę :? i naciskanie tych przycisków nie daje efektu. Moje pytanie brzmi czy w ogóle się da i ile orientacyjnie mogłoby kosztować zamontowanie elektryki do szyb z tyłu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Zamontowac mogl bys sobie sam , kwestia zakupu silownikow . Orginal moze byc okolo 300 zl kompletny A jakies zamienniki okolo 200 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi