sopelllo Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 witam moze ktos mi pomoże bo w mojej e36 parują mi szyby i to bardzo podobno to wina filtra? Mam climatronic 2 strefowy. Czy ten filtr mógłbym wymienić sam i gdzie go wogóle szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 wymień filtr kabinowy... http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=11803&highlight=filtr+kabinowy+e36 miłej lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Z tego co wiem, to jak paruja szyby najbardziej prawdobodobna przyczyna to nieszczelna nagrzewnica, ale nie wiem jak to jest w aucie z klima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Odnosnie Linka wrzuconego przez KRI$$a ;ta duza kostka widoczna na drugim zdjęciu,zaraz obok czerwonego kółeczka (mniejsza pomarańczowa i większa czarna) ,ja mozna zdemontować zsuwając ja w górę z zaczepu. Wtedy filtr wchodzi bez łamania go w tych naciętych miejscach. Mi przynajmniej się to udało. Powodzenia <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 nagrzewnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopelllo Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 dzieki KRI$$ jade własnie po filtr [ Dodano: 24 Styczeń 09, 14:00 ] godzina i po robocie juz nic nie paruje a filtr wyciągnęłem w 3 częściach .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi