baryPL Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam dziś wymieniłem wysprzęglik na nowy stary przeciekał i uszczelka się wywineła , próbowałem odpowietrzyć i kicha płyn wycieka ze skrzyni przez taki otwór obok miski olejowej no i nie mogę odpowietrzyć , wyciągam wysprzęglik (ten nowy) i przecieka jest mała dziurka 1mm , chyba muszę złożyć reklamację na ten nowy jak myślicie ? na zdjęciach miejsce w którym wycieka płyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 raczej nie ma się co zastanawiać nad reklamacją... tyle że auto będzie stało i to zawsze jest ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryPL Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 zwariować można ale jutro muszę się z tym <bmw_3> uporać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi