misiosl Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam Mam pytanie jak zdemontować-wymontować wkład lusterka w bmw e38?w e30 poprostu podważyłem śrubokrętem co niestety nie skończyło sie dobrze dla elektrycznej regulacji:( jak to zrobićbez uszkodzenai czegokolwiek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Bez śrubokręta,ale też trzeba podważyć. Maksymalnie wychylić w jedną stronę,żeby wcisnąc palec pod spód i podważyć,ale palcami. Wyskoczy z zatrzasków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 a jeżeli lusterka sa podgrzewane to trzeba odpiać jakiś kabelek albo coś w tym stylu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 2 kabelki,ale to w środku jak zdejmiesz wkład są podłączone 2 przewody,które bez problemu odczepisz. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 We34 przed liftem od spodu w obudowie jest otwor, wklada sie cienki srubokret i przesuwa takie zabki w prawo, poprostu tam jest taki pierscien zabezpieczajacy wklad przed wypadnieciem taki sam patent mam w e32. Montowalem u siebie lusterka z e34 po lifcie one sa podobne do tych w E38 i tam juz tego nie bylo.Tylko jak kolega wczesniej zauwazyl nalezy delikatnie srubokretem odchylic i wyjac wklad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 dziękuje za pomoc <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 a czy w e39 metoda wyciagania wkladu jest taka sama jak w e38???? mnie niebawem tez to czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi