NiCKOS Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 Mam pomysł rozkręćmy nasz fanklub BMW mozemy sobie przecież wzajemnie pomagać wymieniając sie wiedzą na temat naszych buniek mozemy sobie pomagać stwórzmy dział giełdy samochodowej żeby była lepsza dostepnosc do części moze nawet uda nam sie zorganizować jakiś spot nawet znam miejsce gdzie moglibyśmy sie spotykać z naszymi bmkami .. pozdrawiam Fun BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 Jestem ZA Tylko z fanklubem to nie chyba nie takie proste :? ale niech tylko pojawi się więcej osób na forum , zaraz zorganizujmy spot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaRKR Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 WITAM zdążyłem zauważyć że nie ma tutaj zbyt wielu miłośników tej marki. maże trzeba lepiej zareklamować to forum. poza tym podpisuje się pod wami na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 25 Lutego 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 jeszcze zobaczycie pojedziemy kolumną bmwic przez miasto damy rade mamy narazie z tego co widze 4 x BMW jest dobrze a o miejscu do zrobieniu spotu myślałem o wzgórzu andersa inaczej zwanym gomułki ale chyba nic z tego nie bedzie bo będzie tam Aquapark ale chyba ten parking zostanie bo tylko część górki usuneli ... noi ten parking na borowskiej do likwidacji ... ale możemy się tam spotykać ....:)Pozdro dla FunS BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Trzeba reklamy !!!!! Dopiero dzisiaj trafiłem na to forum. Już się zarejestrowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dexter Lublin Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Kichaaaaa..... !!! Jestem tu przez zwykły przyapadek (link z którejś strony z "gołymi babami" :?: ), ale pod forum i całą witryną podpisuję się "OBIEMA RĘCAMI" :!: :!: :!: Ja mam 47, a moja bemka prawie 16 i jeżdżę nią już 9 rok, i mam zamiar dalej nią jeździć (jak to się mówi "do usr... śmierci), i nie mam zamiaru zmieniać na nic innego. Ale z moich doświadczeń wynika, że dość często ludzie mają z nimi problemy, a mają problemy tylko dlatego, że na "reperowaniu" tych samochodów, to tak właściwie nikt się nie zna. A najczęściej usterki i sposoby ich usunięcia (w przeciwieństwie do innych marek) są prozaiczne i TANIE w naprawie - krótko mówiąc, trzeba po prostu znać trochę specyfikę tych samochodów, i życie z bemką stanie się zdecydowanie prostrze. Ale do uzyskania tej wiedzy potrzebne jest właśnie takie forum, gdzie jak ktoś wcześniej słusznie zauważył, potrzebna jest wymiana wiedzy eksploatacyjnej, a nie wiedzy opierającej się na ogólnie przyjętych teoriach naprawy samochodów (tak na marginesie, to przez te 9 lat nasłuchałem się tak BZDURNYCH teorii Panów Mechaników, że gdybym je stosował, to w moim samochodziku, wszytkie elementy były by już nowe - a najczęściej wystarczyło tylko trochę pomyśleć abstrakcyjnie, i odejść od ogólnie przyjętych teorii). Generalnie problem z bemkami polega na tym, że te samochody wykazują (o ile już coś się w nich zepsuje), NIETYPOWE objawy, typowych usterek, i Panowie Mechanicy w tym momencie po prostu "głupieją", bo nic im się nie zgadza !!! Dlatego takie forum jest wręcz konieczne i zaraz się zapisuję ! Pozdrawiam wszystkich BMświrów i i innych wyznawców : Dexter of Lublin dexter0505@interia.pl dexter0505@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi