baryPL Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Witam Urwała mi się linka od maski jak ją otworzyć awaryjnie ? Mógłby mi ktoś pomóc nie musi pisać na forum można na gg 4100179 był bym bardzo wdzięczny ponieważ muszę odpowietrzyć sprzęgło aby jeździć , udało mi się otworzyć już jeden zamek ale nie ten od strony kierowcy , zwariuje buma stoi już 3 dzień :cry: [ Dodano: 3 Styczeń 09, 22:46 ] Czy nikt nic nie wie w tej sprawie ? nie chce oddawać samochodu do mechanika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 gdzies o tym czytalem ale nie pamietam jak gosc to otworzyl moze sprobuj wyciagnac nerki bedziesz mial lepszy dostep do zamka moze jakos od dolu samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryPL Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Już mi się udało !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi