Gość Mordulec Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 To co ktos jeszcze chętny zeby cos pograc ?? Przydało by sie jeszcze tak dobic do 10 osób zeby w miare druzyny były 1. kosa 2.Alaszi (miszczunio w kopanego) 3. Mordulec & Pola 4. Banan (lepszy niż mistrzunio ) TERMIN -> najblizszy czwartek 17:30 - 19:30 :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 1. kosa 2.Alaszi (miszczunio w kopanego) 3. Mordulec & Pola 4. Banan (lepszy niż mistrzunio ) 5. Krzysiek& Madziulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Ja muszę się wypisać, mam dyżur w pracy i niestety nie moge się zamienić Żałuję, ale mam nadzieje, że nastepnym razem ... bmw_beer 1. kosa 2.Alaszi (miszczunio w kopanego) 3. Mordulec 4. Banan (lepszy niż mistrzunio ) 5. Krzysiek& Madziulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 1. kosa 2.Alaszi (miszczunio w kopanego) 3. Mordulec 4. Banan (lepszy niż mistrzunio ) 5.Krzysiek&Madziulka 6.sliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 TERMIN -> najblizszy czwartek 17:30 - 19:30 :!: Piękna sprawa mi pasować 1. kosa 2. Alaszi (lepszy nic ten co jest lepszy w kopanego :mrgreen: ) 3. Mordulec 4. Banan (lepszy niż mistrzunio ) 5.Krzysiek&Madziulka 6.sliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 a wiec tak: czwartek 17.30 lub 18.00 bo o 17.30 kończy się SKS i Panie nie wiedziała dokładnie czy wyjdą o tej porze czy jeszcze zostaną parę minut cena wynajęcia sali to 99,50 PLN (za 1h nie za osobę) (Pani coś wcześniej się pomyliła i mówiła mi 40 pln ) na ten pierwszy raz rezerwacja na 1 godzinę w kosza więc nie ma stania na bramce zapraszam godzinę jeszcze potwierdzę pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 oj jesli w kosza to ja odpadam bo raczej z gipsem na rece może być ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 ze względu na małą frekwencję i prośby kilku osób sala 19.03.2009 ODWOŁANA: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi