Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Zna ktos sale sportową we wrocku do wynajecia

Gość Mordulec

Rekomendowane odpowiedzi

u mnie w pracy wynajmujemy sale w gimnazjum na hubach za 450 zł miesięcznie tylko że sala jest dosyć mała i 10 osób to tam już jest max żeby pograć w noge.

wiem też że jest w liceum na hauke-bosaka sala ale nie wiem za ile trzeba by sie przejechać i dowiedzieć ale tam sala jest naprawde na kozaku bo miałem okzaje tam kilka razy grać <bmw_1>

• 2 tygodnie później...

I jak ktos cos sie dowiedział ?? gdzie i za ile mozna wynając ??

Bo tak jakis czas temu gadalismy sobie z Alaszim zeby zagrac jakiegos mecza Maxbimmer'owego

w noge albo w kosza , stąd moje drugie pytanie kto by ewentualnie reflektował ??

jesli chodzi o czas to tak najlepiej w okolicach godziny 19tej zeby kazdy mogł

dojechac po pracy itd itp :wink: :drunk:

I jak ktos cos sie dowiedział ?? gdzie i za ile mozna wynając ??

Bo tak jakis czas temu gadalismy sobie z Alaszim zeby zagrac jakiegos mecza Maxbimmer'owego

w noge albo w kosza , stąd moje drugie pytanie kto by ewentualnie reflektował ??

jesli chodzi o czas to tak najlepiej w okolicach godziny 19tej zeby kazdy mogł

dojechac po pracy itd itp :wink: :drunk:

Ale mnie zignorowal..hmm nic nie odpisal :( :oops:

ja jestem jak najbardziej za tylko podać czas i miejsce happy_bmw

[ Dodano: 14 Styczeń 09, 10:09 ]

jak będzie ciepło to można w plenerze grać chociazbym na polach marsowych lub na jakimś gimnazjum :wink:

Ale mnie zignorowal..hmm nic nie odpisal
:P :drunk:

Tomski zamiast dowcipami sypac , bys przyjechał do wrocka na meczyk <bmw_1> <bmw_2> :drunk:

Nio, chetnie bym pogral kuflami w piwnicy swidnickiej :drunk:

Hehe to kiedy przyjezdzasz na browara :?: bmw_beer <bmw_3> :lol:

bardzo suszna koncepcja tez bym popykal w noge na sali albo na powietrzu obojetnie bo juz fest dawno nie gralem.Jak bendzie cos wiadomo to tez sie pisze na pileczke. :lol:

[ Dodano: 19 Styczeń 09, 11:46 ]

pytale jest umnie sala wolna w srode tj 21 01 2009 od godz 19 30 do 21 30 cena za godz 5zl.W najbliszym czsie sala jest zajeta wiec to jedyny wolny termin.Mozna tan grac w kosza pilke nozna siatkowke itp. Jesli sa zainteresowani to prosze zrobic liste jak najszybcie mysle ze do dzisiaj wieczorem badz do jutra rana bo musze potwierdzic rezerwacje.Na sali mozna grac spokojnie po 6 osob.pozdro i czekam na odzew :cool:

• 1 miesiąc temu...

Świetna sala do nogi jest na KKS Polonia na Niskich Łąkach , gramy tam sobie czasem z kolegami ale nigdy sam tego nie załatwiałem i nie wiem jaka cena . Sala tylko do nogi ale warunki są naprawdę idealne , jest przykładowo sztuczna trawa pierwsza klasa a nie parkiet czy cuś :mrgreen:

jest - ale również kosztuje i nie łatwo zarezerwować... powiem tak - trochę grałem na różnych salach we Wrocławiu i również trochę wiem o sytuacji w wynajmowaniu sal... we Wrocławiu jest niestety deficyt sensownych sal gdzie można pograć w kosza, w halówkę nie wspominając... a popyt jest spory, bo różne drużyny klubowe, reprezentacje szkolne, sekcje drużyn akademickich, drużyny grające w amatorskich ligach - wszyscy muszą/chcą gdzieś trenować o grze nie wspominając... dla osób prywatnych, którzy chcą sobie "popykać" w ramach relaksu, chyba najlepszym rozwiązaniem jest nie duża sala w podstawówce/gimnazjum/liceum - nie duża, ale zadbana (przede wszystkich umyty parkiet!) i z dobrym zapleczem...

problem polega na tym, że takie sprawy jak wynajem trzeba zawsze załatwiać przez dyrekcję/sekretariat - co często wiąże się z różnymi trudnościami, a czasami potem nieprzyjemnościami...

na Wojrowickiej do końca kwietnia mają pełne obłożenie

jutro mam dzwonić do LO nr VII

w Redeco albo rano do 10 albo po 22.30 :D

dawajcie mi namiary to mogę podzwonić jeszcze gdzieś

wstępnie mam fajną sale czwartki 17.30-19.30

sala duża najlepiej do nogi chyba że chcemy mniejsza siata/kosz

teraz tylko czy są chętni:

1. kosa

Zalezy w co będziecie grać, jeżeli będzie to koszykówka lub siaktówka, to ja tez się piszę happy_bmw

a na nogę juz nie :?: moze byc jeszcze rugby :mrgreen: :drunk: :!:

W nogę to ja mogę wyrządzić za wiele szkód ( jestem mistrzynią w kopaniu, ale w nogi ;) )