Gość Mordulec Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Jak w temacie , moze ktos zna podstwówke / gimnazjum / liceum gdzie mozna za niewielką opłatą wynajac sale sportową do piłki nożnej / kosza dla powiedzmy 10-16 osób :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 spytam sie na rozance, wiem tez ze kiedys wynajmowali na Nowym Dworze, i kaski kuzyn wynajmowal nie daleko hallera, tez sie popytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 u mnie w pracy wynajmujemy sale w gimnazjum na hubach za 450 zł miesięcznie tylko że sala jest dosyć mała i 10 osób to tam już jest max żeby pograć w noge. wiem też że jest w liceum na hauke-bosaka sala ale nie wiem za ile trzeba by sie przejechać i dowiedzieć ale tam sala jest naprawde na kozaku bo miałem okzaje tam kilka razy grać <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Gimnazjum nr.28 (chyba) na zachodniej - powinni wynająć bez problemu może z jakąś zniżką by się jeszcze dało - jakbym podszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Proponuje Redeco na nowym dworze lub liceum nr 2 na parkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Mordulec popytaj w sklepach..np. carrefour albo tesco, pamietam ze z reguly przed swietami mieli duzo,bo na kazdym oknie wystawowym pisali "sale" :lol: Taki maly zarcik bo kiedys to widzialem w tv i to na faktach. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 I jak ktos cos sie dowiedział ?? gdzie i za ile mozna wynając ?? Bo tak jakis czas temu gadalismy sobie z Alaszim zeby zagrac jakiegos mecza Maxbimmer'owego w noge albo w kosza , stąd moje drugie pytanie kto by ewentualnie reflektował ?? jesli chodzi o czas to tak najlepiej w okolicach godziny 19tej zeby kazdy mogł dojechac po pracy itd itp :wink: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 I jak ktos cos sie dowiedział ?? gdzie i za ile mozna wynając ??Bo tak jakis czas temu gadalismy sobie z Alaszim zeby zagrac jakiegos mecza Maxbimmer'owego w noge albo w kosza , stąd moje drugie pytanie kto by ewentualnie reflektował ?? jesli chodzi o czas to tak najlepiej w okolicach godziny 19tej zeby kazdy mogł dojechac po pracy itd itp :wink: :drunk: Ale mnie zignorowal..hmm nic nie odpisal :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Ale mnie zignorowal..hmm nic nie odpisal :drunk: Tomski zamiast dowcipami sypac , bys przyjechał do wrocka na meczyk <bmw_1> <bmw_2> :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 ja jestem jak najbardziej za tylko podać czas i miejsce happy_bmw [ Dodano: 14 Styczeń 09, 10:09 ] jak będzie ciepło to można w plenerze grać chociazbym na polach marsowych lub na jakimś gimnazjum :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Ale mnie zignorowal..hmm nic nie odpisal :drunk: Tomski zamiast dowcipami sypac , bys przyjechał do wrocka na meczyk <bmw_1> <bmw_2> :drunk: Nio, chetnie bym pogral kuflami w piwnicy swidnickiej :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Ale mnie zignorowal..hmm nic nie odpisal :drunk: Tomski zamiast dowcipami sypac , bys przyjechał do wrocka na meczyk <bmw_1> <bmw_2> :drunk: Nio, chetnie bym pogral kuflami w piwnicy swidnickiej :drunk: Hehe to kiedy przyjezdzasz na browara :?: bmw_beer <bmw_3> :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 bardzo suszna koncepcja tez bym popykal w noge na sali albo na powietrzu obojetnie bo juz fest dawno nie gralem.Jak bendzie cos wiadomo to tez sie pisze na pileczke. :lol: [ Dodano: 19 Styczeń 09, 11:46 ] pytale jest umnie sala wolna w srode tj 21 01 2009 od godz 19 30 do 21 30 cena za godz 5zl.W najbliszym czsie sala jest zajeta wiec to jedyny wolny termin.Mozna tan grac w kosza pilke nozna siatkowke itp. Jesli sa zainteresowani to prosze zrobic liste jak najszybcie mysle ze do dzisiaj wieczorem badz do jutra rana bo musze potwierdzic rezerwacje.Na sali mozna grac spokojnie po 6 osob.pozdro i czekam na odzew :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 jestem w takcie 'załatwiania' sali w Liceum XV na ND, po weekendzie będę znal wolne terminy i cenę, chciałbym aby rezerwacja była cykliczna np. każdy piątek po 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Świetna sala do nogi jest na KKS Polonia na Niskich Łąkach , gramy tam sobie czasem z kolegami ale nigdy sam tego nie załatwiałem i nie wiem jaka cena . Sala tylko do nogi ale warunki są naprawdę idealne , jest przykładowo sztuczna trawa pierwsza klasa a nie parkiet czy cuś :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 na LO nr.2 jest świetna sala bodajże MOSiR'u wielka i na pewno by się wszyscy pomieścili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 jest - ale również kosztuje i nie łatwo zarezerwować... powiem tak - trochę grałem na różnych salach we Wrocławiu i również trochę wiem o sytuacji w wynajmowaniu sal... we Wrocławiu jest niestety deficyt sensownych sal gdzie można pograć w kosza, w halówkę nie wspominając... a popyt jest spory, bo różne drużyny klubowe, reprezentacje szkolne, sekcje drużyn akademickich, drużyny grające w amatorskich ligach - wszyscy muszą/chcą gdzieś trenować o grze nie wspominając... dla osób prywatnych, którzy chcą sobie "popykać" w ramach relaksu, chyba najlepszym rozwiązaniem jest nie duża sala w podstawówce/gimnazjum/liceum - nie duża, ale zadbana (przede wszystkich umyty parkiet!) i z dobrym zapleczem... problem polega na tym, że takie sprawy jak wynajem trzeba zawsze załatwiać przez dyrekcję/sekretariat - co często wiąże się z różnymi trudnościami, a czasami potem nieprzyjemnościami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 na Wojrowickiej do końca kwietnia mają pełne obłożenie jutro mam dzwonić do LO nr VII w Redeco albo rano do 10 albo po 22.30 dawajcie mi namiary to mogę podzwonić jeszcze gdzieś wstępnie mam fajną sale czwartki 17.30-19.30 sala duża najlepiej do nogi chyba że chcemy mniejsza siata/kosz teraz tylko czy są chętni: 1. kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 1. kosa 2.Alaszi (miszczunio w kopanego) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 1. kosa 2.Alaszi (miszczunio w kopanego) :mrgreen: 3. Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 jestem chetny ale co drugi czwartek bo mam system pracy dwu zmianowy , wiec najbliszy moge grac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Zalezy w co będziecie grać, jeżeli będzie to koszykówka lub siaktówka, to ja tez się piszę happy_bmw 1. kosa 2.Alaszi (miszczunio w kopanego) 3. Mordulec & Pola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Zalezy w co będziecie grać, jeżeli będzie to koszykówka lub siaktówka, to ja tez się piszę happy_bmw a na nogę juz nie :?: moze byc jeszcze rugby :mrgreen: :drunk: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Zalezy w co będziecie grać, jeżeli będzie to koszykówka lub siaktówka, to ja tez się piszę happy_bmw a na nogę juz nie :?: moze byc jeszcze rugby :mrgreen: :drunk: :!: W nogę to ja mogę wyrządzić za wiele szkód ( jestem mistrzynią w kopaniu, ale w nogi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 1. kosa 2.Alaszi (miszczunio w kopanego) 3. Mordulec & Pola 4. Banan (lepszy niż mistrzunio :mrgreen:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi