domin26 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 czesc szukam uzywanego wacacza przedniego lewy do e36 318 is coupe.pilnie. nr tel 665747973 dominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 w kątach wrocławskich jest auto szrot BMW wiec tam się przejedz a coś powinieneś znaleźć oni się też ogłaszają na allegro może tam znajdziesz tel i adres bo tego nie znam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin26 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 ok poszukam dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Nie wiem do czego Ci potrzebny używany wahacz,ale mam nadzieje że nie do auta!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilii Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 na takie zeczy nie żałuj pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Heh... U mnie akurat przedni-lewy się nie ostał... Ale gdybyś potrzebował coś bardziej z tyłu od is'a albo z części wnętrza, może karoserii to wal śmiało do mnie: tel: 606 357 237 albo na GG: 5444020 Generalnie mam wszystko od przedniego podszybia do tyłu Jeśli chodzi o el.silnika to jeszcze nie wiem ale w tym tyg. już będę wiedział... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi