Predator Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Chciałbym polakierować lampy w moim e 32 tak żeby cale klosze były czerwone ( ewentualnie zamiast tego kierunki na czarno albo biało ). jeżeli ktoś ma tak zrobione to proszę o wklejenie zdjęć. Interesuje mnie jeszcze jak to jest wytrzymałe. <bmw_1> Na allegro znalazłem folie do lamp, może to da lepszy efekt ( na pewno szybszy ) tylko jak z montażem tego ustrojstwa jest ( na wodę czy jak )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 W mojej pierwszej e30 mialem tylne lampy zrobione. Zadna folia. Dosc latwy i dobry sposob bylo polakierowanie. Trwa to sekund 5, a wyglada dosc dobrze. Sa specjalnie do tego lakiery do lamp. Ja mialem je tak przez jakis rok, poltora. Pozniej samochod sprzedalem, ale lampy dalej prezentowaly sie bardzo dobrze. Fotka ponizej. [ Dodano: 1 Styczeń 09, 19:08 ] Wlasnie teraz zauwazylem, ze jestes z Wrocka. Wiem, ze byly takie lakiery, rozne kolory, w sklepie motoryzacyjnym przy ul. Bacciarrallego (Biskupin). Moge tam podejsc jutro jesli chcesz (tylkjo nie wiem o ktorej wroce bo jade rano obejrzec jakas fure..) i pozniej dac znac na forum czy nadal je maja. Ale napewno znajdziesz cos takiego w D&W (ul. Borowska). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Ja lakierowalem swoje w kazdym aucie.Specjalny lakier zalatwi sprawe,swiatlo przebije sie przez warstwe bez problemu a i trzymal sie bedzie dobrze.Zadna myjka go nie zerwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 1 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Dzięki za odpowiedz. Jak możesz kolego woz to podejdź do tego sklepu i zapytaj może jeszcze o folie ( może akurat maja ). Ja chyba jednak zdecyduje sie na naklejenie foli ponieważ mogę ja w każdej chwili odkleić bez szkody dla lampy a poza tym jak oglądałem efekty po naklejeniu foli to muszę powiedzieć ze bylem pod wrażeniem ( nic spodniej nie przebijało ) i podobno przepuszcza 95% światła. Ja miałem lakierowane lampy w mercedesie dosyć grubo a i tak jak przyświeciło słońce kolory przebijały co mnie strasznie drażniło i poza tym raz nawet psy zabrały mi dowód miedzy innymi tez za to a jak bym miał folie to by mnie mogli pocałować w d... . A tak to wygladalo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 OK, sorry za brak odzewu. Dopiero dzisiaj dokopalem sie do postu, jakos przeoczylem wczesniej. Sorry.. :roll: Dzisiaj tam podejdze i sie spytam. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 OK nic strasznego sie nie stalo :mrgreen: , wiec czekam na odp. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Hej. Bylem tam w tym sklepie. koles powiedzial, ze teraz tego lakieru nie maja (folii nie mieli) ale moze zamowic. Koszt z tego co pamieta, bylo w okolicach 15-20zl za puszke. Sklep sie znajduje przy ul. Bacciarallego we Wrocku. Okolice Biskupina/Sepolna, kolo przejscia do kosciola zz ul. Bacciarallego do ul. Jackowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 a to wiem gdzie, jest tam fryzjer i stomatolog w tym przejściu, mieszkam nie daleko to jak coś to podejdę do niego. dzięki za pomoc. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi