Predator Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Koledzy poszukuje instrukcji do mojego BMW w języku polskim. jeżeli ktoś ma taka książkę i wie gdzie ja można kupić to proszę o pomoc. Najchętniej interesowała by mnie oryginalna książka dodawana przez fabrykę ale niestety większość aut pochodzi z Niemiec i w tym języku są tłumaczone. jeżeli ktoś miałby autko z polskiego salonu z taka instrukcja to ja chętnie odkupie lub może być kserokopia. Z góry dzięki za pomoc <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 A moze po prostu sobie sciągnij http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=68496&highlight=instrukcja+e36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi