Kevin Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Witam. Kupilem E38 750i 2000r i gdy sprawdzalem to raz zadzialal licznik i pokazywalo przebieg i wszystko, za ktoryms odpalaniem przestal dzialac licznik czyli jezdzi wszysto ale nie pokazuje przebiegu nic nie swieci w liczniku, ani ile paliwa jest ani dsc nie darady wlaczyc bo jest wylaczone chyba przez to. Na kazdym kluczyku tak sie dzieje a wszystkie oryginalne. Na komputerze w konsoli wszystko pokazuje, ale nie darady z niemieckiego na angielski przelaczyc. co moze byc przyczyna, ktos mial taki przypadek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Sprawdź kostki w liczniku. Pewnie polaki licznik cofali albo wymieniali na świeższy i coś niewłaściwie podłączyli. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Auto ma oryginalny przebieg sprawdzony telefonicznie w serwisie bmw rok temu byl przeglad i auto jest z salonu bmw, ciezko wyjac licznik?? Sam to zrobie i ile czasu powinno mi to zajac na co uwazac?? Moze cos ze stacyjka?? Bezpieczniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3er Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Wyjąć licznik to pryszcz... zajmie Ci to 15 minut, podstawa to odłącz klemę ja kiedyś nie odłączyłem przed wyjęciem licznika (wymieniałem żaróweczki) i pozniej kontrolka poduszki powietrznej się świeciła a sama poduszka była nieaktywna - koszt skasowania błędu to ok. 70zl - po co się narażać ;D <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi