szakal80 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 jak w temacie ile momentu obrotowego ma motor 2.0 24v vanos bo juz rozne wersje slyszalem i czy ten moment rozni sie od momentu silnika 2.0 24v bez vanosa.dzieki za info i pzdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 M50B20 - Maksymalny moment obrotowy 190 Nm przy 4700 obr/min M50B20 VANOS (M50TUB20)-Maksymalny moment obrotowy190 Nm przy 4200 obr/min niby tak wynika z DT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Ja słyszałem że sama wartość jest taka sama,ale wcześniej dostepny. Nie jestem pewien-niech to ktoś potwierdzi/obali. happy_bmw [ Dodano: 27 Grudzień 08, 21:37 ] Oo...widze że kolega mnie uprzedził . W sumie porównując obie wersje wydaje mi się że jednak Vanos się lepiej zbiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 moim zdaniem tez vanos sie lepij zbiera a nawet smie powiedziec ze napewno ale bardziej chodzilo mi o sam moment czy oba te silniki maja taki sam a jest on uzyskiwany w innym zakresie obrotow czy moze jednak roznia sie NM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi