konradbmw Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Witam jak w temacie chciałem się zapytać czy da radę wcisnąć do e46 compact felgi z et 20 ? wiem że seria jest 45 et ale et30 też wkładają i jest ok więc może et20 też przypasuje ? a jak nie zmieści się to w którą stronę będą trzeć przy skręcie zy wystawać poza nadkola ? pozdrawiam i dzięki za pomoc 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 ET20 raczej nie zmiescisz to chyba fele od 5tki beda tarly o nadkola zasada jest prosta im mniejsza wartosc ET tym bardziej felga jest odsadzona od piasty na zewnatrz :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 jak kupiłem od gościa auto, to na było na 17" ET20 i obcierało... a w e36 i e46 chyba wchodzą felgi o takim samym rozmiarze, jak mnie pamięć nie myli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike90 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 e36 a takie same rozmiary co e46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradbmw Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 dzięki wszystkim za odp co do felg to tak są od 5-er ale jak nie da rady to nie trochę szkoda bo to zawęża mój krąg poszukiwań felg ;] pzdr <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi