maniak Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 witam, mam pytanie odnosnie pompowanych foteli. Mianowicie gdy wciskam jeden z przyciskow do pompowania, slychac pompke i czuc ze dolna czesc oparcia jest napompowana. Jednak gdy wciskam drugi przycisk, nic sie nie dzieje. A chyba powinnowtedy zejsc powietrze, tak? Dodam, ze w obydwu fotelach jest tak samo. Sa napompowane na maksa... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 może wystarczy przejrzeć klawisze od pompowania. Rozbierz, poczyść i sie przekonaj. U mnie było podobnie ale jak mocniej parę razy wcisnąłem klawisz to pompka reagowała. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 u mnie to dopiero po chwili czuć ze to powietrze schodzi i dłużej muszę trzymać może i u ciebie tak jest ?? a tak na marginesie to praktycznie w ogóle z tego nie korzystam hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 schodzi schodzi tylko dość powoli więc nie masz co sie martwić ja u siebie w 7 mam tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi