dzidzius2 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 witam jak w temacie chce zamontować ringi ccfl w e34 jesli ktoś już to robił to proszę o radę jak się za to zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gackowski Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Witam. Co prawda montowal mi kolega ringi {poniewaz ja nie mam tyle cierpliwosci } ale widzialem jak to robil. Po pierwsze wymontowal lampy,nastepnie musial rozkleic szklo od lustra i wiem ze ta czynnosc jest najgorsza. Trzeba cholernie uwazac zeby nie uszkodzic jakiegos elementu. Kiedy juz rozkleil te szkla to w lustra wkleil ringi za pomoca kleju do luster. Nastepnie za pomoca silikonu skleil szklo z lustrem i to wszystko. POZDRAWIAM <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzius2 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 ok dzięki a nie wiesz w jaki sposób rozklejał własnie szkło od lustra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 We wczesniejszym moim autku kolo mi szklo wymienial bo bylo uszkodzone , robil to za pomoca opalarki, tzn struga goracego powietrza podgrzewal boki szkielka jednoczesnie je podwarzajac. Pozdrawaiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gackowski Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Witam.Z tego co pamietam to kawalek po kawalku nacinal takim nozykiem budowlanym uzywanym do ciecia plyt regipsowych.Musial byc ostry i twardy gdyz po kazdym nacieciu podwazal szklo. Kolega Jareknes ma dobre rozwiazanie z ta opalarka.Kiedy rozgrzejesz stary klej on troche zmieknie i mysle ze bedzie Ci latwiej.POWODZENIA <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 do mikrofalówki wsadzić 8) tylko trzeba później uważać żeby się nie poparzyć i jak kto woli podważyć lub objechać nożem do okoła :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Tak jest z mikrofala to tez slyszalem gdzies czytalem poradnik jak samemu robic black hella tamkolo wklejal zdjecia ze grzal lampy w mikrofali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzius2 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 ok podzienkował wszystkim w styczniu jak znajdę chwilę czasu to będę kombinował pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike90 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 kiedyś na youtube było fajnie pokazane jak montować do e34 ringi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi