chiccoo Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Mam problem z centralnym zamkiem, a raczej silniczkiem od wlewu paliwa tzn. silniczek otwiera, a zamknąc nie chce. Kupiłem nawet drugi silniczek i nadal to samo- więc mój silniczek jest dobry. Gdzie szukać przyczyny- bezpieczniki, przekaznik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 skoro otwiera a nie chce zamknąć to może przerwał ci sie gdzieś jakiś kabelek. Zobacz czy w momencie zamykania dopływa do niego prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Do silkiczka/ siłownika od zamykania wlewy paliwa dochodza tylko dwa kabelki- prąd dochodzi bo otwiera, ale nie zamyka i to mnie denerwuje. A nie mam pojęcia gdzie szukać przyczyny, cały centralny samochodu normalnie działa ( otwiera i zamyka) tylko ten wlew I nie mam pojęcia gdzie szukac przyczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 chodzi o to ze daje impuls na otwarcie ale nie na zamkniecie. sprawdź <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pałkosz1 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Jeden kabelek bedzie od otwierania a drugi od zamykania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan83 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 może po prostu gdzieś nie ma styku przeczyść wszystkie styki a mechanizm przesmaruj najlepiej : WD-40 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poncy Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 a dokładniej...bo jak może otwierać jeżeli nie zamyka..hym..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi