streetracer! Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Witam! Zauważyłem od jakiegoś czasu ze w mojej bmce szwankuje wskaznik paliwa. mam zalane 15 lirow i pokazuje 15, wejde w zakret i pokazuje 20. jak postukam po szybce palcem to spada na 15... co to moze byc? [ Dodano: 27 Grudzień 08, 16:40 ] i jeszcze jak przekrecam rano kluczyk i pokazuja sie kontrolki to temp. idzie na max i tez jak stukne palcem to spada na zero i pokazuje juz normalnie..... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Importer Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Napewno jakies styki przy zegarach. Proponuje wymontowac zegary i przeczyscic styki spirytusem. Jezeli to nie pomoze to napewno cos wewnatrz zegarow. Najprosciej byloby sie upewnic pozyczajac od kogos zegary i sprawdzic czy jest poprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Miałem to samo w e30 ale nie chciało mi się z tym nic robić, nie jest to jakoś bardzo uciążliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 ok. wielkie dzieki. jak znajde troche czasu to sprawdze :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi