Aga Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Drodzy i Szanowni Panowie niestety z przykrością muszę stwierdzić, że zdominowaliście te strony i to forum. A szkoda!!!!!!!!!! Również i kobiety są posiadaczkami, właścicielkami oraz użytkowniczkami tych pięknych aut.. BMW.... Ja np. nacodzień jestem zwykłą urzędniczką, a prywatnie jeżdżę BMW 318i i jestem z tego bardzo dumna. Sama zarobiłam i sama sobie kupiłam to autko. Czasem mam dobre serce i pożyczam je mężowi, ale przyznam, że przychodzi mi to z trudem. Dbam o nią jak o dwójkę moich dzieci. Niemal jest moim "trzecim dzieckiem". teraz od kiedy jestem posiadaczką mojej wspaniałej BMK-i to dopiero rozumiem dlaczego czasem mężczyznom zdarza się zapominać i bardziej dbać o auta niż o własne kobiety......... A zaczynałam od Forda, a później był maluch i tuż przed BMW Mercedes 123 D. Ale BMW to BMW.......... Pozdrawiam AGA. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Witamy na forum <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 czesc agusia milo ze wpadlas witam serdecznie i pozdrawiam <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Witamy kobietę "mechanika " uklon_bmw, Aga gratulacje sama naprawiasz swoje " dziecko " jestem pełen podziwu, BTW jutro spota mamy, miło byłoby gdybyś przyjechała :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polus Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Witamy Płeć piękną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Cześc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Witam szanowna pania z szacunkiem pelnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 oxstylE!, Tak szukam rolety do kombi 318 i e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 oxstylE!, Tak szukam rolety do kombi 318 i e30 mam ale ona jes w nieciekawym stanie , wiec wole ja sprzedac na allegro niz komus z forum szacunek .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 oxstylE!, Okey rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Piotr, Gzie odbywa się to spotkanie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Piotr, A tak w ogóle kiedy i gdzie odbywają się spotkania posiadaczy BMW. Czy na takich spotkaniach można coś kupić do auta? Pytam, bo nigdy nie bywałam na czyś takim... Jestem ciekawa jak to wyglada i na czym polega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 info o zlotach/spotach jest w dziale o takim tytule: http://www.forum.maxbimmer.pl/tematy10/vi-spot-bmw-26-marzec-2006-vt884.htm ale to dużo czytania, więc w skrócie: jutro godz. 14 przy wzgórzu Andersa od strony Ślężnej, plan spota ustalany raczej na miejscu chociaż wstępnie na Bielany chyba pojedziemy tam nic nie można kupić ani sprzedac, spotykamy żeby............... się spotkać , hehehehehe pojeżdzić razem , pogadac itp. a tu link do zdjęć ze spotów ( polecam lekturę www.maxbimmer.pl ): http://www.maxbimmer.pl/galeria/nasze_spoty.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Piotr, A tak w ogóle kiedy i gdzie odbywają się spotkania posiadaczy BMW. Czy na takich spotkaniach można coś kupić do auta? Pytam, bo nigdy nie bywałam na czyś takim... Jestem ciekawa jak to wyglada i na czym polega? Nie ... przyjezdzaja wszyscy wlasciciele BMW i sie wymieniaja co najwyzej informacjami . No chyba ze sie trafi ktos kto ma jakis sklep namiary czy cos ale nikt nie wozi ze soba czesci ... Odbywaja sie masz w temacie nizej o spotach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Piotr, To musi być fajnie ...... To się napewno przydaje taka wymiana informacji. Ja niestety mam jeszcze mało wiadomości na temat BMW i przydałoby mi się pogadać z innymi, którzy więcej wiedzą. Mam dużo pytań związanych z autem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 oxstylE!, Dobrze wiedzieć.!!! Ale przynajmniej można zapytać bądź poprosić o polecenie dobrego mechanika lub dobrze zaoptrzony sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 :arrow: Aga to przyjedż na spota, zobaczysz z kim rozmawiasz ( póżniej prościej na forum jest jak sie kogoś osobiście zna ) i będziesz mogła zadawac duuuuuużo pytań, będzie napewno kilka M40, dont't worry, my nie gwałcimy, z regóły <bmw_2> bmw_beer happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 oxstylE!, A jak wygląda to cenowo czy są jakieś opłaty? Czy przyjezdżają sami właściciele, czy z osobami towarzyszącymi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Piotr, Ha ha ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pomyślimy zobaczymy!!!!!!! Jutro chyba nie dam rady. A kiedy odbywa się inny zlot??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 spoty są raz w miesiącu , najczęściej pod koniec, mozna z męzem przyjechać jak ktos się boi :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Piotr, Nie jestem taka strachliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Piotr, Dajcie znać jak będzie następny. Na jutro mam już inne plany bmw_beer <bmw_2> :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Piotr, Dajcie znać jak będzie następny. Na jutro mam już inne plany bmw_beer <bmw_2> :!: sama musisz poszukać :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 oxstylE!, Nie jestem z Wrocławia mam kawałek drogi aby dojechać i nie znam go zbyt dobrze. Czasem bywam i jeżdżę po Wrocławiu, ale tak szczegółowo to się nie orientuje. Tak więc potrzebowałabym dokłanych namiarów gdzie spotykają się posiadacze BMW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Piotr, Przyjechać przyjadę.... I to będę ta co dużo pyta, bo lubię dużo wiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi