Forest Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Przestało grac radio.Działa ale nie wydaje dzwięków Miałem Pioonera i wróciłem do oryginalnego z CD.Nic to nie dało.Byłem wczoraj w Auto Chip.Pan stwierdził,że na 99 % jest to wina wzmacniacza.Oryginalnie montowany jest w bagażniku po lewej stronie,w moim przypadku jest pod kierownicą (może poprzedni właściciel coś mieszał).Koszt nowego jakieś 1000 zł Czy można w tym przypadku kupic jakiś wzmachol np.Pioonera i zastąpic nim oryginał?Nie jestem pewien ale w MPakiecie jest chyba zestaw głośników Harman-Kardon.Dziękuję za każdą odpowiedź. [ Dodano: 24 Grudzień 08, 10:49 ] Ma ktoś schemat instalacji elektrycznej do e46? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 sprawdż w instalacji fabrycznej czy jest kabelek bialego koloru - to jest wlączanie fabrycznego wzmacniacza , jeśli jest to powinien byc podlączony do niebieskiego kabla w kostce ISO, lub w przejściówce BMW-ISO - może akurat to u Ciebie nie jest podlączone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARservice Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Przestało grac radio.Działa ale nie wydaje dzwięków Miałem Pioonera i wróciłem do oryginalnego z CD.Nic to nie dało.Byłem wczoraj w Auto Chip.Pan stwierdził,że na 99 % jest to wina wzmacniacza.Oryginalnie montowany jest w bagażniku po lewej stronie,w moim przypadku jest pod kierownicą (może poprzedni właściciel coś mieszał).Koszt nowego jakieś 1000 zł Czy można w tym przypadku kupic jakiś wzmachol np.Pioonera i zastąpic nim oryginał?Nie jestem pewien ale w MPakiecie jest chyba zestaw głośników Harman-Kardon.Dziękuję za każdą odpowiedź. [ Dodano: 24 Grudzień 08, 10:49 ] Ma ktoś schemat instalacji elektrycznej do e46? Podjedz do mnie na Rzezbiarska Naprawimy tel 0721 40 50 25 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Dzięki za pomoc chłopaki ale problem już usunięty.Okazało się,że we wzmacniaczu padła końcówka mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi