sowa Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Właściwie to nie wiem gdzie ten temat zamieścić i czy dobrze go nazwałem :?: :roll: Chodzi mi o to że chciałbym odkopać stary temat, ale mój post jest ostatni :idea: Co zrobić gdy napiszę kolejnego posta, ale nie chciał bym żeby mi się połączył ze starym :?: Mam nadzieję, że napisałem to zrozumiale :wink: Jeśli to nie właściwy dział to proszę przesunąć do właściwgo <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Niestety , Twoj post sie "dołaczy" do poprzedniego .... ze względu na administracje forum ma to swoje plusy i minusy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Rozumiem że tu na tym forum nie ma takiej możliwości <bmw> W takim razie można zamknąć <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skupa Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Co zrobić gdy napiszę kolejnego posta, ale nie chciał bym żeby mi się połączył ze starym :?: Rozumiem że tu na tym forum nie ma takiej możliwości <bmw> W takim razie można zamknąć <bmw_2> Myślę, że jest na to sposób robisz tak: Edytuj post, kopiuj całość, usuń post, pisząc nowy post wklej to co skopiowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 A widzisz jakiś Ty zdolny :twisted: Thx Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 co do tematu jest taki dział komentarze / sugestie co do rozwiązania można i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi