delejt Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Cześć Mam głupie pytanie - czy komuś udało się jakoś zabezpieczyć wkłady w lusterkach, przykleić, przyspawać (oO)....giną mi po raz n'ty....ubezpieczalnia kasy nie wypłaci bo szkoda niższa niż 500pln....Cholera mnie już bierze...policja rozkłada ręce mówiąc jedynie, że to plaga....może po prostu zaczaić się z bejzbolem i zaczekać na delikwentów... jeśli kto znalazł sposób na zabezpieczenie tych wkładów będę wdzięczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Mam dobry, sprawdzony sposob. I nie wiaze sie z zakupem bejsbola Kup wklady, pojdz do szklarza, i niech ci wytnie rogi lusterek (doslownie 1cm z gornego i dolnego rogu). Wiem, ze to absurd, zeby psuc sobie cos, zeby ci nie ukradli, ale przyjamniej nikt ci nie zajuma bo sprzedac tego nie sprzedadza na gieldzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Tak jak Woz pisze nawiedz szklarza i albo natnij kawałek lustra z ktorejs strony albo tez mozesz zrobic takie wygrawerowanie / naciecie w formie takiego ZYGZAKA : /\/\/\/\/\/\/\/\ np na dolnej czesci , wierz mi ze szansa ze ktos to ukradnie znacznie maleje :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Mój kolega wygrawerował sobie na szkle lusterka numery rejestracyjne pojazdu.To samo na obudowie.Zapłacił 15 zł i jak do tej pory nikt się na nie nie pokusił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 dokładnie - ja się spotykałem z matowym numerami rejestracyjnymi na wkładach do lusterek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delejt Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 dzięki za odpowiedzi...juz ja potencjalnym złodziejom coś wygraweruje ;P jeszcze raz dzięki za dobre rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi