DIEGO E30 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witam teraz dopiero sie wziąłem za naklejke i mam problem jak ja wogóle nakleic bo mam wrażenie ,że jest ona zle zrobiona.Domyslam sie ,ze literki powinny po rozklejeniu byc na przezroczystej części folii.Jak bede chciał przykleic ową folie wewnatrz auta to napisy wyjdą odwrotnie Jakies pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Przyklej od zewnętrzej strony szyby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 woda ich nie zmyje?nie odpadną i wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 woda ich nie zmyje?nie odpadną i wogóle Ja w E30-tce mialem ta naklejke przez 2 lata i nic mi nie zmyło ani nie odpadło :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 no to zaraz wale do garazu robic [ Dodano: 21 Grudzień 08, 16:07 ] Mordulec ,a nie masz czasem wiecej tych naklejek bo moje spiczniały poniewaz woziłem je w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Naklejki są cały czas :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 macie moze zdiecie ten naklejki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 http://www.fotosy.maxbimmer.pl/displayimage.php?album=15&pos=90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 jaka jest mozliwosc zdobycia takiej naklejki jaka cena interesuja mnie dwie sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 http://www.forum.maxbimmer.pl/topics9/lepy-klubowe-na-auta-vt225,30.htm#78611 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi