Gość Mordulec Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 ładne ale czy to nie są 14? A wcisniesz felge 14tke jak masz tarcze hamulcowe 300mm ?? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Zadna rewelka wlasnie pod katem wyposazenia. Dobra felga, lekka gleba, BH powinny zrobić z tego autko. Wnętrze to skóra, choć nie wszyscy za nią przepadają (ja tak). Jak pisałem wyżej, rób foty jak działasz z autem i wklejaj, lubię oglądać takie rzeczy zresztą jak spora liczba userów. (Załóż temat w galerii :wink: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel 316 Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 ładne ale czy to nie są 14? A wcisniesz felge 14tke jak masz tarcze hamulcowe 300mm ?? :wink: kiedyś gadałem z goście któremu się to udało (podobno) :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Nie no Pnowie, teraz to mnie obrazacie! Tam sa mega ogromne bog wie jak sie zmiescily pod te blotniki pietnastki :lol: Bedzie felga na zimowki, chyba ze uda mi sie ja sprzedac i zakupic normalne blaszaki na zime. Na lato 17 obowiazkowo. Ten samochod bedzie wygladal.. :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter20 Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 kiedyś gadałem z goście któremu się to udało (podobno) :shock: W poldku miałem tarcze 260mm i 14'' blaszaki były na styk. woz, gratuluje zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 No i juz obliczone. Wiem, ze ktos pisal z ciekawosci ile moj bedzie palil w tym autoimacie. 16 litrow na setke w miescie. Spodziewalem sie gorzej, nie jest zle :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter20 Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 A komp ile pokazuje? W jakich godzinach zazwyczaj jeździsz? No i co lejesz w bak? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Komp jest chyba trafiony. Pokazuje mi ponizej 11 litrow, i caly czas powoli spada. Co moze byc walniety w nim? Dostaje dobre plyny. Nigdy nie schodze ponizej 98 octanow, chba ze 95 racing shella Do pracy jezdze okolo 6.30 rano, a wracam okolo 16 czyli w grubych korkach.. Ale naprawde, jak widlasta chodzi to radio wogole wylaczam. jest absolutnie zbedne.. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Ale naprawde, jak widlasta chodzi to radio wogole wylaczam. jest absolutnie zbedne.. Hehe nie ma jak dzwięk V8 o poranku :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Dokladnie! Odkad nim jezdze to radio wlaczylem moze z 5 razy. Dzisiaj wreszcie felgi zostaly zalozone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Dzisiaj wreszcie felgi zostaly zalozone A gdzie foty :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 http://www.forum.maxbimmer.pl/topics16/bmw-e34-530-v8-touring-vt10910,30.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Mam pytanko. Czy zaslona bagaznika u was (tzn u tych ktorzy maja lub mieli lub widzieli..) w e34 touringu jest taka zwijana? czy taka jakby plachta, ktora wisi? Pytam sie bo nie wiem czy ja mam przypadkiem jakas biedna wersje.. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 powinna sie zwijac tak ja na zdjeciach w aukcji: http://allegro.pl/item577782255_roleta_bagaznika_bmw_e_34_e34_e_34.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Gadalem z kolesiem i mowil, ze sa dwa rodzaje. Jest taka jak harmonijka: http://moto.allegro.pl/item588704982_bmw_e34_5_roleta_bagaznika_kombi.html#gallery Ja wlasnie mam taka, lub przynajmniej jej resztki. Chcialem zalozyc taka rolete zwijana, ale koles mowil, ze jesli mam "harmonijke", to rolety juz nie zaloze. Pokombinuje, moze jest jakis sposob.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi