rafal-lubin Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 NIEDZIELA GODZINA 14:00. Byliby chetni polatac???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 ja mogę wpaść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 ja latał raczej nie będę ale filmował napewno <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 można jakieś dokładniejsze info gdzie to lotnisko znaleść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal-lubin Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 kolo oszołoma czyt.aschan chyba tak sie pisze [ Dodano: 21 Grudzień 08, 11:23 ] ja latał raczej nie będę ale filmował napewno <bmw_3> jak to nie bedziesz latac :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 to jak będzie kilka osób?? qrw. wynikło parę problemów nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal-lubin Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 a dzialo sie dzialo...opony znikaly szybkoooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 oj działo działo potwierdzam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal-lubin Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Jutro, tj. 28 grudnia godzina 14:00 spotkanie w tym samym miejscu...ZAPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi