Gość Mordulec Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Pare fotek z dzisiaj ... [ Dodano: 28 Grudzień 08, 22:38 ] ... [ Dodano: 28 Grudzień 08, 22:40 ] .... [ Dodano: 28 Grudzień 08, 22:45 ] ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 ładne fotki - szkoda że było tak zimno ale daliśmy rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 No wildze ze sporo autek było. Jak ja przyjechałem to stała tylko srebrna e34 DOA ( na zdieciu obok mojej ) Szkoda ze nie zdążyłem ale życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku :party: <bmw_3> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Heh,super było mimo,że w domu byliśmy ok.23 z minutami. Dzięki za porady,już trochę załapałem,kilka metrów przepływam,więc nie jest źle. Gorzej,bo tak jak Mordulec mówiłeś na samych rękach i dzisiaj odczuwam skutki. O 17:00 idę na siłownię,nie wiem czy dam radę,hehe. Moje fotki mają po 10MB,więc ja ich nie wrzucę,raczej przekażę do przeróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 A ja się qrna na basen nie przygotowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 ładne fotki - szkoda że było tak zimno ale daliśmy rady No troche targało niby -4 było ...... ale odczucie zimna jakby -700 :lol: tak czy siak tradycyjnego piccolo trzeba było wychylic na zakończenie / powitanie roku :drunk: A ja się qrna na basen nie przygotowałem Hehe to nastepnym razem sie spakuj , tak na wszelki wypadek , kto wie jak spot sie rozwinie :lol: :drunk: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Hehe to nastepnym razem sie spakuj , tak na wszelki wypadek , kto wie jak spot sie rozwinie :lol: :drunk: bmw_beer Czyli: 1. Zabrać rzeczy na basen (recznik, itp) 2. Kiebłaski (zawsze się może okazać że ktoś ma grilla w bagażniku) 3. Kieliszki (niby wszyscy prowadzą, ale zawsze można spać w aucie) 4. Sanki (śniegu w sumie nie ma, ale jakoś ten kulig da się zrobić) uklon_bmw :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Galeria ze spotu :drunk: http://www.fotosy.maxbimmer.pl/thumbnails.php?album=65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi