Jareknes Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Pytanie ile kosztuje obszycie kiery skora i czy ktos zna jakiegos dobrego fachowca.CZy moze zakupic jest lepiej na allegro uzywke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raddar Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ten sam problem mam, przetarła się i dziurka się nawet zrobiła, dam znac za jakiś czas jak się dowiem u mnie w miescie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradbmw Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 http://allegro.pl/item502462112_kierownice_profesjonalne_obszycie.html widziałem gdzieś koleś obszył kierę i zamiast czerwonych nici wziął trzy kolory takie jak w m pakiecie powiem że mi się to podobało a jak z tym kolesiem pogadacie to też chyba nie będzie robił z tym problemu ;P pozdr <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 170zł półtora roku temu za kierę i gałkę, kkt-skory.pl, zadzwon pogadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Dzieki za informacje , Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi