SZNAJDA Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Ślizgała mi się skrzynia ale po wymianie oleju wszystko gra oprucz spalania . Czy to normalne żeby moja bunia żarła 15 do 18 litrow diesla po mieście . Autkiem w tygodniu śmiga moja luba i naprawde je oszczędza. Pali dobrze , nie kopci, nie faluje. Może to ze mną coś nie tak? :shock: >Miał ktoś 325TD w automacie? uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 jak na moje to to spalanie troche duze sie wydaje , chociaz nie wiem jak to tam w tych tdsach jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Pali jak cieżarowy pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 To cos nie mozliwe zeby az tyle ropy wciagała :shock: Predzej gdzies gubisz po drodze paliwo taki przepał to ma mercedes sprinter jak sie zapierdziela kolo 140-150kmh z ładunkiem na pokładzie :lol: a nie samochod osobowy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Sprinter z dziewięcioma osobami, dla każdej osoby bagaż + jakieś 200kg innego towaru.... prędkości raczej wysokie ( rozbujali go we francji nawet do 200mk/h :mrgreen: ) i średnie spalanie wychodziło właśnie ok 15l :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Ślizgała mi się skrzynia ale po wymianie oleju wszystko gra oprucz spalania . Czy to normalne żeby moja bunia żarła 15 do 18 litrow diesla po mieście . Autkiem w tygodniu śmiga moja luba i naprawde je oszczędza. Pali dobrze , nie kopci, nie faluje. Może to ze mną coś nie tak? :shock:>Miał ktoś 325TD w automacie? uklon_bmw a przed wymianą oleju ile paliła,tyle samo czy więcej a może normalnie?? rzeczywiście może masz jakiś wyciek bo jeżeli ci autka nie zalewa nie dusi a pali jak smok to :roll: a może sprzęgło się ślizga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 mysle że max co powinna spalić to 14 litrów chyba że masz naprawde ciężką noge i preferujesz jazde w stylu siedzenia lekko nie wygniecione propozycja moja podnieś maske obejrzyj auto w okolicach filtra paliwa czy obejmy wszystkie trzymają pompy wtryskowej czy czasem nie ma wycieków często spod ośki spod oringu sie potrafii wylewać ropka czy w okolicach wtrysków nie sączy sie gdzieś nie masz takiego problemu że auto Ci sie zapowietrza ? że są problemy z odpaleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 duzo za duzo.. jezeli to jest td 115 to powinna ci palic na miescie max 11 przy normalnej jezdzie ...pali wiecej jedz do mechanika..nie ma co szukac.. podlaczy cie pod komputer i znajdzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi