Dafit Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 mam takie pytanie.kolega kupił auto z Holandii.opla astre II.ona ma oryginalnie zamontowany holenderski GAZ.gdzie i jakie papiery musi załatwić (do tego gazu) żeby auto przeszło mu przegląd.ile to może kosztować.może miał już też ktoś taki problem i odpowie mi na pytanie.z góry dziękuje i pozdrawiam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Z tego co wiem to jedynie musi miec homologacje na butle + przejsc przegląd w polsce i wtedy rejestrujesz :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dafit Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 a powiedz mi jeszcze kolego gdzie taką homologacje można zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 a powiedz mi jeszcze kolego gdzie taką homologacje można zrobić Z tego co wiem to homologacje otrzymuje kazdy nowy zbiornik , jaki jest koszt i mozliwosc wykonania badania zbiornika uzywanego trudno mi powiedziec , najlepiej podjedz do gazowników albo skontaktuj sie z kims z NOT'u (naczelna organizacja techniczna) mysle ze powinni wiedziec gdzie takie badanie homologacyjne mozna wykonac :wink: Jednoczesnie sprawdz ile by kosztowała np nowa butla mozliwe ze wyjdzie taniej niz wykonianie badania tej Twojej :wink: http://www.not.org.pl/not/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dafit Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 dobra koledzy dziękuje bardzo.wszyscy gazownicy mówią że trzeba będzie wymienić butle pozdrawiam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi