damiano Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgodnie z obietnicą :wink: Planujemy dwudniowy wyjazd na karty do Czech (31 stycznia - 01 luty) ( miejsce doskonale Wam znane ) - zapraszamy chętnych, może mała rywalizacja międzyklubowa na torze <bmw_1> - bliższe info na BMW Klub Południe bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 z checia sie wybiore, jedna rada ode mnie: sprawdzcie hamulce i srubki przed startem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pałkosz1 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Jak praca pozwoli to żonką też się pisze! <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 dokladnie jak pisze Palkosz1 jak praca pozwoli to rowniez sie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 i ja wstępnie też się pisze z norbertem ale termin odległy wiele się może wydażyć <bmw_2> [ Dodano: 8 Grudzień 08, 19:02 ] tylko jak z tym noclegiem będziemy sami szukać czy z klubem południe ?? [ Dodano: 8 Grudzień 08, 19:03 ] bo ten termin to krótki mają do 14 grudnia dać znać to troszkę wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chiro Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Wstępnie i ja sie pisze na pewno z jednym kumplem a może i z dwoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Hmmm...pomysł OK.Jeśli nic nie wyskoczy piszę się na wyjazd wraz z małżonką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Ja sie wstepnie pisze ale na 100% odpowiedz dam w okolicach połowy stycznia bo chce jeszcze jakos wyjazd na narty umiejscowic w tym okresie :wink: Wiec sprawa wyglada tak , proponuje zeby zrobic liste chetnych od nas i powiedzmy zrobic podobny wyjazd jak miał miejsce na 3 roczku klubowym czyli jak sie zbierze pare osób zrobimy zbiórke kasy i zarezerwujemy sobie jakies lokum chyba ze jedziemy na 1 dzien wtedy nocleg nie potrzebny bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 1. mariusz13 + norbert tak na 50% jak narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 1. mariusz13 + norbert tak na 50% jak narazie 2. Kosa teraz to na 90% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 gdzie jest ten tor?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chiro Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 1. mariusz13 + norbert tak na 50% jak narazie 2. Kosa teraz to na 90% 3. Chiro + kolega albo dwóch na 50% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 31 stycznia to już nas tutaj nie będzie,wracam do krainy wiecznych śniegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chiro Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ja tez prawdopodobnie odpadam bo dzisiaj rozwaliłem nogę w kostce mam m.in zerwaną torebkę stawową i nie wykuruje się do tego czasu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 sluchajcie jezeli czechy to proponuje przeniesc na kwiecien/maj bo bedze tam zazimno :? a poki co mozemy poscigac sie we wroclawiu:: http://www.karting.com.pl/ lub w koronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi