Alaszi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Witam okazało sie ze na forum są ludzie którzy graja w ta gre oczywiście jestem jednym z nich jest nas jak narazie 6 :mrgreen: mamy własny serwer na którym gramy jesli jest ktos chętny to ↓ :!: :!: :!: ip serwera 89.78.30.40:27014 serwer [No Steam] gramy raczej wieczorami ale jest fajna zabawa :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro600V Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 To jest 1.6, czy Source? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 mam 1.6 i będę dziś wieczorem ale tak ok. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 To jest 1.6, czy Source? to jest 1.6 total bieda edyszyn bez stima <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 mam 1.6 i będę dziś wieczorem ale tak ok. 21 Mniej więcej o tej porze gramy :mrgreen: pozdro 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 mam 1.6 i będę dziś wieczorem ale tak ok. 21 Mniej więcej o tej porze gramy :mrgreen: pozdro 8) No i pare rundek zagralismy bmw_beer <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 zawsze gramy te pare rundek :mrgreen: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 zawsze gramy te pare rundek :mrgreen: :lol: Własnie z tajsonem i goglinem skonczylismy grac , masakra na office juz nie było przeciwników :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 dajcie link do instalki to pogram z wami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Alaszi daj znać na koma jak bedziecie grać wejde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Alaszi daj znać na koma jak bedziecie graćwejde Ja jakos o 20.00 juz tam latam na serwie tylko jest problem bo serwer jest na 10 slotów wiec moze byc problem z wejsciem ostatnio było full Ale dam Ci znac jak juz sie zacznie "miochanie" <bmw_2> <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 spoko spoko ja w to szczerze mowiac nigdy nie gralem i nie moge narazie polapac tego ale chyba dam rade hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Jakas ustawka dzisiaj koło 21 ?? <bmw_4> :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Hehe :lol: Brat stawia serwa wiec jak cos to ja tam tylko biegam i fragi licze :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Może i mi się instalka ściągnie to dołączę do grona graczy, proszę o wyrozumiałość, bo tak jak Banano nigdy w to nie grałem. Także Alaszi NIe używaj odrazu całego arsenału bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dusza Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 popykam z wami jak tylko mi sie sciagnie non steam, poniewaz na normalnym steamie nie wiem czemu nie wykrywa mi serwera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 dusza :arrow: ten serwer jest NO STEAM i nie wejdziesz jesli masz steam jest to prosta wersja jeszcze nie pro :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chiro Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 dzisiaj gracie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 1 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 dzisiaj gracie ? O piękna sprawa kolejny gracz <bmw_2> pewnie tak gramy wieczorkiem mała partyjkę :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chiro Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 a moze dalbys mi znac na gg kiedy zaczynacie ? 2298997 mogę załatwic jeszcze z 1-2 graczy jak potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 .... normalnie padłem jak to odpaliłem :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 dajcie linka do ściągnięcia instalki to też się przyłącze :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 .... normalnie padłem jak to odpaliłem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: uklon_bmw pewnie z nami grali :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 .... normalnie padłem jak to odpaliłem :lol: :lol: :lol: :lol: polski Blair Witch Project :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Pykne z wami : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi