el_banano Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Jak w temacie. żarówki są dobre ale nie świecą tak wiec jeżdze sobie bez świateł stopu nie wiem dlaczego tak jest, nadmienie jeszcze że mam zapowietrzony układ hamulcowy wie ktoś mozę w którym miejscu dokłądnie jest czujnik na pedale który odpowiada za zapalanie świateł i na jakiej zasadzie dokłądnie działa ?? bo jak patrzyłem to go nie wylookałem i nie wymacałem mozę już go tam nie ma hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 czujnik powinien znajdowac sie przy pedale u góry, zdejmij oslone z pod kiery i go znajdziesz, a bezpieczniki dobre masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 bezpieczniki są ok bo czasami jak pompuje pedałem hamulec to sie zapalają na chwilke ale tylko migna właściwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samael Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 dokladnie tak jak mowi Danich, ja u siebie w e34 jak lekko nacisne pedal to slysze 'pstryk' nie jest to skomplikowana konstrukcja. sprawdz czy przewody przy klapie sa cale, miernikiem czy dochodzi napiecie na kostke przy lampach - jak dochodzi to moze w lampie nie masz styku ( w koncu z tego co widze je zmieniales). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Nad pedałem hamulca jest jego miejsce i żeby wyciagnać ten stary wadliwy to chyba trzeba go połamać bo inaczej nie wyjdzie.Trzeba ściagnąć ten plastik nad pedałami inaczej go nie zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 no i wyjaśniło sie czujnik pod pedałem sie wysypał to jest raz.... dwa wadliwa żarówka, precik ok a nie świeciła.... trzy.... coś w lampach nie styka i raz sie stopy siwiecą a raz nie dziwne..... no ale jak narazie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi