szafarzszafarz Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Witam mam bmw e-36 318 z 1993 roku. I chciałbym wymianić w niej silnik na 2,5 litra z vanosem a ten 1,8 mam w benzynie m40. No i chce sie zapytac czy to wogule ma sens i ile by to wszystko wyniosło i czy spasuje Bo mam bmw z bdb wyposazeniem i jak patrzyłem na takie 2,5 litra całe bmki to cieżko znaleść z takim wyposażeniem a jak są to kosmiczne ceny Prosze o waszą opinie Dzieki i pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 od 4-6 tys. chyba ze wszystko czyli silnik, osprzęt, skrzynia, komp, dyfer, wiązki masz bardzo tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafarzszafarz Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 to jednak lepiej cale auto kupic dzieki za rzade [ Dodano: 4 Grudzień 08, 18:55 ] to jednak lepiej cale auto kupic dzieki za rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 zdecydowanie nie ma sensu - chyba że dla zasady "że się da" :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 dobre jest rozwiazanie kupić jakieś e36 2.5 po strzale dachu itp. taki do swapa, tanio mozna kupić a jeszcze zostanie ci dużo gratów na sprzedaż-też tak robiłem tylko że swapa robiłem z 2.5 12v na 3.5 12v i wyszedłem na tym dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal-lubin Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 jak bedziesz chcial robic swapa to za 5-7tys znajde ci e36 2.8 na manualu i na bogatym wyposazeniu takze bedziesz mial sporo gratów do wyprzedania i swap nie wyniesie za duzo.jak cos tal na pw lub inny kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafarzszafarz Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 oki dzieki za rade a jeszcze powiedzcie czy lepiej sobie 2,5 wlożyc z vanosem czy 2,8 ?? [ Dodano: 5 Grudzień 08, 10:13 ] A rafal-lubin do Ciebie się jeszcze na wiosne odezwę o to autko Dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi