szakal80 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 jak w temacie na moscie w moim aucie znalazlem tabliczke z wybitym numerem S3,45 4102 wiem tyle ze jest to most zblokowany w 25% ale co oznacza 3,45 i kolejne cyfry,chcialem sie dowiedziec czy to jest most ktory powoduje wieksze przyspieszenie a wolniejsza predkosc max czy moze mniejsze przyspieszenie a wieksza predkosc max.Jezeli ma ktos zdiecia takiego mostu po odkreceniu dekla to prosze o foto a moze nawet dla porownania ma ktos fotki zwyklego mostu.Dzieki z gory i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 S3.45 to szpera o przełożeniu 3,45 to jest chyba krotki dyfer wiec lepsze przyspieszenie gorszy Vmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 dzieki kosa za odpowiedz a orientuje sie ktos czy to duza czy mala glowa???I te fotki by mnie interesowaly jakby ktos mial, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal-lubin Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 3,45 przy silniku 2.0 to normalne przelozenia i bron boze dawac mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 a ja u siebie w bmw 320i mam most 4.10 :roll: to dobrze, czy zle :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 ja u siebie tez mam 4.10 dlatego ostatnio przy pomiarach g-techem na mokrej nawierzchni nie moglem na 1,2 i 3 złapać trakcji na 4.10 jest lepsze przyspieszenie kosztem Vmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi