REKIN-E28 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Mi sie zaczela waska lampa podobac . KONRAD ty masz waska czy szeroka bo pomimo iz widze twoja bete prawie codziennie to zglupialem :roll: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewek89 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 śliczna mam nadzieje ze jak ja bede kupowac e30 to tez trafie na taki okaz. Powiedz czy ona jest z Niemiec czy tak w polsce dbali i ile ma najechane itp . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Mi sie zaczela waska lampa podobac . KONRAD ty masz waska czy szeroka bo pomimo iz widze twoja bete prawie codziennie to zglupialem :roll: bmw_beer Ma szeroka lampe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 od niedawna jest w Polsce, ktoś dla siebie przywiózł, podobno garazowana i nie jeżdżona w zimie, na liczniku 212 000 ( ale kto to wie :evil: ) poczekajcie dzisiaj bedą zdjęcia w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Moje gratulacje , zajefajna buma <bmw_1> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 zdjęcia jeszcze ciepłe dostępne w galerii !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 od niedawna jest w Polsce, ktoś dla siebie przywiózł, podobno garazowana i nie jeżdżona w zimie, na liczniku 212 000 ( ale kto to wie :evil: )poczekajcie dzisiaj bedą zdjęcia w galerii Ja nigdy nie patrze na pzrebieg ,bo to rzecz wzgledna. ja jak kupilem mialem prawie 190 tys km na liczniku :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 ja jak kupilem mialem prawie 190 tys km na liczniku to i tak niewiele jak na ten rok. Pozatym mi sie wydaje, ze lepiej patrzec na stan techniczny niz na przebieg, bo ten ze 100.000 moze być bardziej zajechany niz ten co ma 200.000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 dokładnie. Wyznaje taką samą filozofię, tak samo jak rok produkcji, liczy się stan techniczny..... <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 pewnie taka 323i juz wciagnie moja Etke, ale chetnie to zweryfikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 no nie wiem Enzo zważywszy że mam trochę za małe koła czyli jeszcze lepiej przyspiesza, np. na 3 biegu przy 3000 obr. pokazuje 80 km/h :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 przebieg nic nie znaczy tym bardziej ze powszechnie jest krecony pozatym jak juz ktos wyzej wspomnial 100.000 moze byc bardziej zajechany niz 300.000 wszystko zalerzy kto i jak jezdzil. A ta betka ktora jest w tym temacie nie wyglda mi na taka ktora byla zajerzdzana przez idiote . KONRAD ja nie pije nic % poza piwem w tej cenie ja jestem SMIRNOFF rulez bmw_beer bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi