Piotr Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 WIELKIE PODZIęKOWANIA dla kolegi Nickos-ia za pomoc w kupnie auta: E30 '86 323 czyli motorek 6 garkow , poj. 2,3 Naprawde pożadny mechanik ile mógł to oglądał ponad 2 godziny mu zeszlo, ale sie udalo i jast ( zdjecia niestety komisowe poniżej ) później pod mój dom chcieliśmy ją postawić ale 250 m nieubitej drogi i pole, i znowu ponad 2 godziny taplania się w błocie, na szczęście nadeszła pomoc w postaci budowlańców i jakoś daliśmy radę , to na tyle na razie POZDROWIENIA DLA NICKOSIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 No to moje congratulatsy :mrgreen: Widziałem po oczach że ją kupisz :mrgreen: Niech ci słuzy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 no gratulacje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: piękna fura aż zazdrość bierze happy_bmw happy_bmw na spocie zamawiam pierwszą jazde próbną!!!! <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 No widzisz a tak sie wczoraj zastanawiałes nad kupnem :lol: Powiem w skrócie DOBRY WYBÓR :wink: <bmw_2> bmw_beer Jesli jezdzi tak jak wygląda to nie mam pytan <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 WOW :shock: Wielkie gratki ,super wybór a tak się zastanawiałeś super felasie, kolor no i coupeta <bmw_1> konkret mam nadzieje że nik Cie z domu nie pogoni :lol: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 WOW :shock: Wielkie gratki ,super wybór a tak się zastanawiałeś super felasie, kolor no i coupeta <bmw_1> konkret mam nadzieje że nik Cie z domu nie pogoni :lol: Pozdro no najpierw musi do niego dojechać!! <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Gratuluje zakupu, ale mam nadzieje ze urwałes cos z ceny wywoławczej <bmw_2> :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 gratuluje wyboru , oby sie sprawowala jak nalezy ... <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 witam fajoska carna i coupe.. <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Fajna 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 dzięki all, mam nadzieję że za 5 lat żółte blachy założę, a rodzina................ dwoje dużych dzieci i coupe, trochę nie pasuje :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Gratuluje udanego zakupu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 mam nadzieję że za 5 lat żółte blachy założę, mam nadzieje ze takiej głupoty nie zrobisz :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Moim zdaniem tez bedzie super efekt zobaczyc takiego klasyka w pełni seryjnego i w takim stanie jak dzisiaj z zółtymi blachami za 5 lat <bmw_1> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 <bmw_1> Gratulacje sąsiedzie . :mrgreen: śliczne chromy <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 <bmw_1> Gratulacje sąsiedzie . :mrgreen: śliczne chromy <bmw_1> eeeee czemu sąsiedzie :?: ja za Kamieńcem Wr. mieszkam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 -osoba posiadająca pojazd zabytkowy ma obowiazek sprawowania nad nim opieki dokładając wszelkich możliwych starań aby pojazd był w jaknajlepszym stanie. Właściciel jest zobowiązany do tego pod rygorem kary grzywny lub pozbawienia wolności! -auto zabytkowe nie moze wyjechać za granicę bez zgody wojewódzkiego konserwatora zabytków -auta zabytkowego nie można poddawać w zaden sposób jakimkolwiek modyfikacjom -pojazd musi mieć ukończone 25lat i od 15lat nie moze być produkowany. A jakbys się uparł to potrzebne są takie papiery: -opinia rzeczoznawcy stwierdzająca, ze pojazd jest wyjątkowy o wartosciach kolekcjonerskich i historycznych. -biala karta, dane pojazdu zdjecia 16x9cm z każdej strony oraz karta z danymi technicznymi i historia pojazdu -wniosek do wojewódzkiego konserwatora zabytków o zamieszczenie w rejestrze. coś wiecej? :wink: I jak dalej chcesz zółte blachy? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 :arrow: Bob pewnie że chcę , akurat wczoraj czytałem dokładnie wszystkie przepisy, dzięki za dobre chęci rozumiem że chciałeś mnie zmotywować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Nie jest az tak zle z tymi blachami zeby wyjechac za granice :lol: o to przykład , zdjecie z Hradeca 2004 <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Chodzi mi o to, ze to nie jest takie łatwe, chyba że chce ci sie załatwiać to wszystko. Mam wszystko o zółtych blachach w GT Classic, jest z tymi tablicami dużo roboty i obowiazkow, ale rób co chcesz przecież. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Jaka byla cena tej e30 jesli mozna z ciekawosci zapytac przynajmniej cena komisowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 wywoławcza 3800 :mrgreen: kupiona od kolekcjonera i restauratora starych aut, Nickos sobie z nim pogadał gdybym go nie popędzał to pewnie na noc byśmy zostali ,hehehehe :lol: BTW ma też do sprzedania takie fele jakmoje czyli BBS RS 15 " oryginał BMW oraz kpl.opon zimowych w dobrym stanie - chyba 175/65/14 za 100 złotych (słownie sto :mrgreen: ) kpl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 nie wiem czy cenowo to duzo czy malo ale autko jest sliczne <bmw_1> wedlog mnie do pelni jego zajebistosci brakuje tylko usunac znaczek M z atrapki bo tak to naprawde tylko pozazdroscic Pierwszy raz podoba mi sie e30 na waskiej lampie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 nie wiem czy cenowo to duzo czy malo ale autko jest sliczne <bmw_1> wedlog mnie do pelni jego zajebistosci brakuje tylko usunac znaczek M z atrapki bo tak to naprawde tylko pozazdroscic Pierwszy raz podoba mi sie e30 na waskiej lampie pewnie ze wyrzucę, na spocie juz nie będzie, hehehehe a jak na żywo zobaczysz.................miód <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 No postaram sie wpasc i zobaczyc ten okazik Szkoda ze moja e28 nie jest w takim stanie ale i tak jest piekna bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi