Forest Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Czytałem ostatnio artykuł,że firma Ulter wypuściła jakąś nową linię tłumików sportowych przeznaczonych do diesla.Orientuje się ktoś czy warto?Już wcześniej o tym myslałem ale o ładnej końcówce bo tłumik sportowy do diesla to generalnie niepotrzebne wyrzucenie kasy w błoto.Miałem wcześniej w Celice baaardzo głośny wydech i trochę mi tego brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradbmw Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 bardzo dobry pomysł tłumik do diesla też o tym myślałem tzn sama końcówka żeby jakoś buczał ale po pierwsze primo diesel to diesel mój 180 tyś km i słyszę rano lekki klekot i pytanie czy tłumik wzmocni klekot czy go zagłuszy ? i czy są jakieś dedykowane do e46 żeby nie było rzeźby tylko stary zdjąć nowy włożyć i najlepiej żeby do tego nie trzeba było ciąć zderzaka pzdr <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Kolegaw A4 1.9TDI robil caly wydech w profesjonalnej firmie z hamownia. OD kolektorow do konca. Za wszytsko dal 1900zl, byl efekt w osiagach i piekne lekki pomruk, niesadzilem ze diesel moze tak chodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazar Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Hej.Ja do swojego Tds-a zalozylem koncowy owal firmy KM caly nierdzewke.Niewiem jak E46 ale w moim niema tlumika srodkowego tylko katalizator i koncowy.Mimo ze nie brzeczy jak bezyniak na sporcie to na wolnych fajnie pomrukuje a jak sie depnie to fajnie rasowo ryczy.Jeszcze sprobuje zalozyc sportowy filtr powietrza.Wiem ze kumpel mial golfa TDi a warczal jak benzyna-gosc oprocz filtra i koncowego basowego wyprol katalizator i zrobil przelot.Nikt nie wierzyl ze to Diesel dopoki nie otworzyl maski:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi