rafikone Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Mam pytanko a wiec mam BMW 525 TDS e34 jak silniczek jest zimny to pali elegancko na dotyk problem zaczyna sie gdy silnik sie nagzeje i go zgasze jak chce odpalic to musze strasznie dlugo krecic rozrusznikiem zeby znow odpalil:( co sie dzieje wie ktos?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamus Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Najprawdopodobniej czeka Cie regeneracja pompy wtryskowej !! Mozesz tez kupic na allegro taki przekaznik ktory powoduje ze swiece grzeja za kazdym razem jak przekrecisz zaplon i nie ma opcji zeby nie zapalil <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 a ile taki remont pompy kosztuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 W zależności od tego co jest do zrobienia-od 500 do 1500.Jedz do Trzebnicy tam za wiaduktem są ponoć nieżli pompiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 spoko to wiem ze tam jest bo teraz mieszkam w trzebnicy doslownie jakies 50 metrow od tego warsztatu:)tylko koszty mnie troche zmartwily:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 poprawka niewiem jak u was, ale ta usterka to kosztuje od 1000-2300zł, polega na zregenerowaniu głowiczki oraz regulatora w pompie wtryskowej, nie lepiej kupić sobie http://allegro.pl/item506240942_zle_odpala_twoja_omega_bmw_tds_wysylka_w_24h_odss.html zallegro moduł do łatwego rozruchu tds, koszty malutkie a naprawde działa i problem z głowy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 spoko wlasnie zamowilem sobie ten przekaznik:) mam nadzieje ze to dziala:) ale i tak bym wolal naprawic ta pompe a nie takie kombinacje.moze zrobie sobie sam bo jestem mechanikiem a ile kosztuje glowiczka albo reduktor wie ktos moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 właśnie dziś założyłem ten moduł i jest rewelacja, pali na dotyk z ciepłego, polecam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 a jak tam z montazem tego modulu latwo jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 bardzo proste wszystko jest opisane :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 no i mileiscie racje modol zamontowany i na cieplym pali na dotyk") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi