Harry Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Panowie mam problem mianowicie moja bunia raz pali raz nie chodzi o to ze pali zgasze ja to czasami zapali czasami wogule nie !! na popych nie pali !! czasami jak zapali to sie dlawi nie reaguje na dodawanie gazu co to moze byc bo juz nie mam sily dzieje sie tak od dluzszego czasu ale mialem problem z netem i nie mialem jak napisac dzieki z gory za info !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 A konkretniej co sie dzieje ? -Nie kreci rozrusznik ? -Kreci rozrusznik ale nie odpala ? -Na pych powinna bez problemu odpalic ale to nie jest zbytnio zalecane ze względu na pasek rozrządu Przyczyn moze byc sporo , od nieszczelnosci w dolocie , przez wysokie napiecie na paliwie kończąc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 konczac na czym ??? kreci ale nie pali a jak odpali to na chwile i zaraz zgasnie podlawi sie i zgasnie!! wiem ze pchanie nie najlepsze ale musialem sprubowac !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 konczac na czym ??? kreci ale nie pali a jak odpali to na chwile i zaraz zgasnie podlawi sie i zgasnie!! wiem ze pchanie nie najlepsze ale musialem sprubowac !! Odkrec rure dolotową zaraz za filtrem powietrza wez jakas strzykawke nabierz troche paliwa , zalej troche do srodka i zobacz czy odpali , przynajmniej na pare sekund powinna odpalic , wtedy bedziesz wiedział ze prawdopodobnie cos z paliwem ... filtr paliwa sprawdzałes jak wygląda ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 powiem tak !! dajmy na to pojechalem dzis do pracy odpalila rano ale wyjerzdzajac z pracy juz nie chciala palic, np po 2 dniach przychodze i pali znow i tak w kolko filtr paliwa jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan83 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Może to niedomaga pompka paliwa :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 mi sie zdaje ze to moga byc przewody paliwowe zabrudzone moze tak byc ?? a po cichu sobie tlumacze ze jak auto stoi to paliwo sie cofa razem z brudem moze to glupie ale nie mam innej mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi