domin26 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 czesc moze ktos wie jak najlatwiej wymontowac rozrusznik z e 36 318 is. czy ktos orientuje sie ile kosztuje bendriks? dzieki bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 wiem że w 2.0 żeby wyjąć rozrusznik to trzeba demontowac kolektor ssący,plastikowy,ale jak isie jest to nie wiem.może podobnie,też kolektor w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 wiem że w 2.0 żeby wyjąć rozrusznik to trzeba demontowac kolektor ssący,plastikowy,ale jak isie jest to nie wiem.może podobnie,też kolektor w górę nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi