Kajetan83 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 potrzebuje rady silnik chodzi fajnie nie bierze oleju ma dobrą moc i ciśnienia..ale:jak dodaje gazu to sie na chwile zadławi i dopiero wskakuje na obroty , a powyżej 2000 obrotów praktycznie przy dodaniu gazu jest ok . -cewki sprawdziłem ok -świece nowe ok -wszystkie gumowe przewody ok :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 moze warto by bylo rzucic okiem na filtr paliwa albo od razu go wymienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 miałęm ta chwilową dziure w e30 wiec wymieniłem świece,kable,palec i kopułke... dawałem gaz a ona po chwili dostawała kopyta...ale Ty chyba masz cewki a nie kable..piszesz ze masz nowe świece wiec mozę warto wieczorem podniść maske i gazować auto jeżeli masz gdzieś przebicie to powinny skakać iskry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan83 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 filtr paliwa oki ale to sie dzieje też na gazie, aczkolwiek chyba go też wymienie <bmw> [ Dodano: 1 Grudzień 08, 21:28 ] tak mam cewki ale do nich też prowadzą kable może to one? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 bardzo mozliwe ze któryś kabel jest uszkodzony,tak jak mówiłem wieczorem podnieś maske i dodawaj gazu jeżeli któryś kabel jest uszkodzony to powinieneś zobaczyć skaczące iskry albo porostu wymień kable u mnie to była przyczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan83 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 ok dzisiaj sprawdze te kable czy nie świecą.. ale wracam z pracy dopiero po godz.17 ale to akurat bo będzie ciemno , :? może to być ta przyczyna.. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 sprawdź fajki czy któraś nie jest luźna lub popękana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajetan83 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 fajki wszystkie kupiłem nowe ale to nie poprawiło nic.. :cry: [ Dodano: 3 Grudzień 08, 10:58 ] Sprawdziłem kable i nie mają przebicia :?: :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi