Gość Mordulec Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Cóz pogoda jaka jest kazdy widzi :lol: Zachmurzone jest ale u mnie nie pada <bmw_1> wg onetu od południa ma byc zero deszczu w okolicach wrocka : http://pogoda.onet.pl/1,197,38,miasto.html Jak bedzie lipa na miejscu to poprostu wczesniej wrocimy albo cos innego sie wymysli na miejscu :wink: .......... Kosa mowi ze jedziemy :lol: [ Dodano: 7 Grudzień 08, 09:13 ] Aha jak ktos chce naklejki to podzieliłem to wszystko co zapłaciłem na ilosc sztuk i tak : duza naklejka na cała szybe biała -> 5zł mała naklejka na klape czarna/szara ->1zł Jak ktos chce to wezme pare sztuk na spota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 hura!!!!!!!!bende czekal na miejscu w skarbimierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 ja mam na 13 do szkoły ale zajade do siechnicy sie przywitać i pochwalić nowymi lampami hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 duza naklejka na cała szybe biała -> 5zł mała naklejka na klape czarna/szara ->1zł łykne obie na pewno.Jestem juz na bielanach u kuzynki.Widze ,że jedziemy Dozobaczenia w siechnicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Szkoda,że pogoda nie dopisała ale spot udany.Do następnego. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Fajnie jest się spotkać i pogadać Troche zimno ,ale warto było.Mordulec , Michu , super bryki macie reszta tez godna uwagi. Pozdrawiam Nareszcie mam naklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pałkosz1 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Było świetnie tylko mi tego grilla brakowało :gril: pozdrawiam wszystkich uczestników spota!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 W grudniu ciezko trafic z pogodą ale przynajmniej nie padało , mozna by powiedziec ze sie nawet przejasniło koło 13 bmw_beer Ogólnie spocik spoko , potestowalismy G-techa Pro RR i nawet fajne wykresy to mierzy od nastepnej imprezy bedą szybciej szły pomiary bo juz wiemy jak to kalibrowac bmw_beer [ Dodano: 7 Grudzień 08, 19:23 ] Aha jak ktos ma zdjecia z dzisiaj to prosze o podesłanie na maila -> mord@go2.pl :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 jak na skarbimierz, to pogoda była spoko, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Spocik ok tylko zimno. Nawet bunie się zakamuflowały i grafiti było <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 bmw_beer dobra ekipa to dobry spot:)Nawet bez ogniska daliśmy rade.Na nastepnym licze na śnieg:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 bylo dobrze ekipa jak zwykle zgrana,troch wyscigow,troche swirowania pawiana generalnie udanie pozdro dla wszystkich <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 no ja nie jechałem u nas pogoda nie wskazywała że będzie lepsza a gonić taki kawałek i by się rozpadało to bym się wściekł !! a na aqua z kontuzją się nie nadawałem wrzućcie zdjęcia niech zobacze co straciłem <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogu Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Od ktorej tam byliscie?? Bo ja przyjechalem z ziomkami ale troche sie spoznilismy 15 min po naszym przyjezdzie cala ekipa sie zawinela Pisze z grafitowej e36 coupe ktora przyjechala w asyscie 2 bordowych 320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi