rafal-lubin Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Pogoda dopisuje, zeby tylko utrzymala sie do niedieli tak jak jest obecnie to bedzie cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek666 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 ...niestety wypadam...może innym razem... 1. Rafałs 2. Kosa 3. Forest & Młoda 4. Browaron (wariant I) 5. Alaszi (muszę wariant II <--- inaczej szkoła ) 6. kaspri ( Nie no jeszcze jedna gienta w tym roku być musi ) 7. Mordulec & Pola ( ja sie pisze na 2 warianty , jak zmarzniemy na lotnisku to wrocimy na Aqua 8. Paweł & Karolcia ( najlepiej było by wariant II, ale jak będzie wariant I i II to też się piszemy ) 9. Borsuk (jak mi się wspomaganie całkiem nie rozsypie do tego czasu) 10. mariusz13 + Norbi 11. Horban i może jeszcze ekipa z Zielonej Góry www.bmwteam.boo.pl/forum/ jest u nas temat zobaczymy ilu chętnych się znajdzie 12.Rafal-lubin (moze tez 200sx, EVO4 i fiat coupe turbo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SewerynE30 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Seweryn i Aga wariant1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Pogoda dopisuje, zeby tylko utrzymala sie do niedieli tak jak jest obecnie to bedzie cacy Jak spadnie śnieg zawsze można zrobic kulig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pałkosz1 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 1. Rafałs 2. Kosa 3. Forest & Młoda 4. Palkosz z żonką jak w traske nie wygonią!! :gril: 5. Browaron (wariant I) 6. Alaszi (muszę wariant II <--- inaczej szkoła ) 7. kaspri ( Nie no jeszcze jedna gienta w tym roku być musi ) 8. Mordulec & Pola ( ja sie pisze na 2 warianty , jak zmarzniemy na lotnisku to wrocimy na Aqua 9. Paweł & Karolcia ( najlepiej było by wariant II, ale jak będzie wariant I i II to też się piszemy ) 10. Borsuk (jak mi się wspomaganie całkiem nie rozsypie do tego czasu) 11. mariusz13 + Norbi 12. Horban i może jeszcze ekipa z Zielonej Góry www.bmwteam.boo.pl/forum/ jest u nas temat zobaczymy ilu chętnych się znajdzie 13. Rafal-lubin (moze tez 200sx, EVO4 i fiat coupe turbo) 14. Tuczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike90 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 1. Rafałs 2. Kosa 3. Forest & Młoda 4. Palkosz z żonką jak w traske nie wygonią!! :gril: 5. Browaron (wariant I) 6. Alaszi (muszę wariant II <--- inaczej szkoła ) 7. kaspri ( Nie no jeszcze jedna gienta w tym roku być musi ) 8. Mordulec & Pola ( ja sie pisze na 2 warianty , jak zmarzniemy na lotnisku to wrocimy na Aqua 9. Paweł & Karolcia ( najlepiej było by wariant II, ale jak będzie wariant I i II to też się piszemy ) 10. Borsuk (jak mi się wspomaganie całkiem nie rozsypie do tego czasu) 11. mariusz13 + Norbi 12. Horban i może jeszcze ekipa z Zielonej Góry www.bmwteam.boo.pl/forum/ jest u nas temat zobaczymy ilu chętnych się znajdzie 13. Rafal-lubin (moze tez 200sx, EVO4 i fiat coupe turbo) 14. Tuczi 15. Spike90-> jak zdąży wrócić do 11 z trasy. Anyway miło będzie poznać forumowiczów-> 1wszy spot nowego użytkownika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samael Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 16. Samael - opcja I jak uda sie wyrwac z pracy i wymienic sonde lambda, opcja II po pracy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 -------------------------------------------------------------------------------- 1. Rafałs 2. Kosa 3. Forest & Młoda 4. Palkosz z żonką jak w traske nie wygonią!! 5. Browaron (wariant I) 6. Alaszi (muszę wariant II <--- inaczej szkoła ) 7. kaspri ( Nie no jeszcze jedna gienta w tym roku być musi ) 8. Mordulec & Pola ( ja sie pisze na 2 warianty , jak zmarzniemy na lotnisku to wrocimy na Aqua 9. Paweł & Karolcia ( najlepiej było by wariant II, ale jak będzie wariant I i II to też się piszemy ) 10. Borsuk (jak mi się wspomaganie całkiem nie rozsypie do tego czasu) 11. mariusz13 + Norbi 12. Horban i może jeszcze ekipa z Zielonej Góry www.bmwteam.boo.pl/forum/ jest u nas temat zobaczymy ilu chętnych się znajdzie 13. Rafal-lubin (moze tez 200sx, EVO4 i fiat coupe turbo) 14. Tuczi 15. Spike90-> jak zdąży wrócić do 11 z trasy 16.sliwa99 jade mariusz na bank poszukamy papierzakow (wariant I) [ Dodano: 4 Grudzień 08, 13:33 ] dziki daj znac jak bedziesz lecial i o ktorej to polecielibysmy razem pozdro :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 1. Rafałs 2. Kosa 3. Forest & Młoda 4. Palkosz z żonką jak w traske nie wygonią!! 5. Browaron (wariant I) 6. kaspri ( Nie no jeszcze jedna gienta w tym roku być musi ) 7. Mordulec & Pola ( ja sie pisze na 2 warianty , jak zmarzniemy na lotnisku to wrocimy na Aqua 8. Paweł & Karolcia ( najlepiej było by wariant II, ale jak będzie wariant I i II to też się piszemy ) 9. Borsuk (jak mi się wspomaganie całkiem nie rozsypie do tego czasu) 10. mariusz13 + Norbi 11. Horban i może jeszcze ekipa z Zielonej Góry www.bmwteam.boo.pl/forum/ jest u nas temat zobaczymy ilu chętnych się znajdzie 12. Rafal-lubin (moze tez 200sx, EVO4 i fiat coupe turbo) 13. Tuczi 14. Spike90-> jak zdąży wrócić do 11 z trasy 15.sliwa99 jade mariusz na bank poszukamy papierzakow (wariant I) [ Dodano: 4 Grudzień 08, 13:33 ] dziki daj znac jak bedziesz lecial i o ktorej to polecielibysmy razem pozdro :roll: Ja odpadam :cry: niestety tym razem muszę odpuścić będzie spokój na spocie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuczi77 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 no i sobie wykrakałem... będę w tym czasie w Bydgoszczy... :cry: życzę Wam udanego spotu i mam nadzieję, że następnym razem mi się uda <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 wyglada na to że tym razem będize to w miare spokojny spot bo mnie tez nie będzie, niestety szkoła wzieła góre nad przyjemnością pozdro i do nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SewerynE30 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Seweryn E30 I Aga i może jeszcze szwagier też przyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Heh ! śliwa za krótki ten spot na papierzaki <bmw_2> <bmw_1> tym razem chyba jednak bez Norberta bo jakieś zawody ma i tylko pierwsza opcja chyba że kontuzje nogi wylecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 1. Rafałs 2. Kosa 3. Forest & Młoda 4. Palkosz z żonką jak w traske nie wygonią!! 5. Browaron (wariant I) 6. kaspri ( Nie no jeszcze jedna gienta w tym roku być musi ) 7. Mordulec & Pola ( ja sie pisze na 2 warianty , jak zmarzniemy na lotnisku to wrocimy na Aqua 8. Paweł & Karolcia ( najlepiej było by wariant II, ale jak będzie wariant I i II to też się piszemy ) 9. Borsuk (jak mi się wspomaganie całkiem nie rozsypie do tego czasu) 10. mariusz13 + Norbi 11. Horban i może jeszcze ekipa z Zielonej Góry www.bmwteam.boo.pl/forum/ jest u nas temat zobaczymy ilu chętnych się znajdzie 12. Rafal-lubin (moze tez 200sx, EVO4 i fiat coupe turbo) 13. Tuczi 14. Spike90-> jak zdąży wrócić do 11 z trasy 15.sliwa99 jade mariusz na bank poszukamy papierzakow (wariant I) 16DIEGO E30 ( wariant I lub II,obojętne dla mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 1. Rafałs 2. Kosa 3. Forest & Młoda 4. Palkosz z żonką jak w traske nie wygonią!! 5. Browaron (wariant I) 6. kaspri ( Nie no jeszcze jedna gienta w tym roku być musi ) 7. Mordulec & Pola ( ja sie pisze na 2 warianty , jak zmarzniemy na lotnisku to wrocimy na Aqua 8. Paweł & Karolcia ( najlepiej było by wariant II, ale jak będzie wariant I i II to też się piszemy ) 9. Borsuk (jak mi się wspomaganie całkiem nie rozsypie do tego czasu) 10. mariusz13 + Norbi 11. Horban i może jeszcze ekipa z Zielonej Góry www.bmwteam.boo.pl/forum/ jest u nas temat zobaczymy ilu chętnych się znajdzie 12. Rafal-lubin (moze tez 200sx, EVO4 i fiat coupe turbo) 13. Tuczi 14. Spike90-> jak zdąży wrócić do 11 z trasy 15.sliwa99 jade mariusz na bank poszukamy papierzakow (wariant I) 16.DIEGO E30 ( wariant I lub II,obojętne dla mnie) 17. Samael - opcja I jak uda sie wyrwac z pracy i wymienic sonde lambda, opcja II po pracy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Witam słuchajcie czyli jedziemy do siechnic i tam myslimy co dalej?a aqua to chodzi o aqua park? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Witam słuchajcie czyli jedziemy do siechnic i tam myslimy co dalej?a aqua to chodzi o aqua park? Nie ma co myslec jak nie bedzie padało rano do 9tej to sie ustawiamy w siechnicach jesli bedzie pogoda do bani to spotkamy sie wieczorem na BMW at Night + aqua park wiec prosze sledzic ten temat :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 1. Rafałs 2. Kosa 3. Forest & Młoda 4. Palkosz z żonką jak w traske nie wygonią!! 5. Browaron (wariant I) 6. kaspri ( Nie no jeszcze jedna gienta w tym roku być musi ) 7. Mordulec & Pola ( ja sie pisze na 2 warianty , jak zmarzniemy na lotnisku to wrocimy na Aqua 8. Paweł & Karolcia ( najlepiej było by wariant II, ale jak będzie wariant I i II to też się piszemy ) 9. Borsuk (jak mi się wspomaganie całkiem nie rozsypie do tego czasu) 10. mariusz13 + Norbi 11. Horban i może jeszcze ekipa z Zielonej Góry www.bmwteam.boo.pl/forum/ jest u nas temat zobaczymy ilu chętnych się znajdzie 12. Rafal-lubin (moze tez 200sx, EVO4 i fiat coupe turbo) 13. Tuczi 14. Spike90-> jak zdąży wrócić do 11 z trasy 15.sliwa99 jade mariusz na bank poszukamy papierzakow (wariant I) 16.DIEGO E30 ( wariant I lub II,obojętne dla mnie) 17. Samael - opcja I jak uda sie wyrwac z pracy i wymienic sonde lambda, opcja II po pracy:P 18. Michu - jesli skarbi to będe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memek Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 myślałem ze pojadę na ten spot a tu auto odmówiło posłuszeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Sluchajcie,strasznie was przepraszam ale na Skarbi nie wyrusze Mialem przygode na rondzie (dzis w pracy) Wpadam na rondo wracając z bielan a tu na nim dwuch ch... wymachuje butelkami lezac srodkiem drogi. Dalem w cheble zeby w nich nie w jechac, slisko i kola przyczepnosc stracily,zacząlem sunąc na barjerki i slub co tam stoi to chociaz ratując auto łyche pociągnąlem i udalo sie,naprostowalo autko ale bokiem odbilem sie felgami.Przednia dala rade ale tylnia sie poddala i rant wyrwalo. Wylecialem za gosciami z palą zeby zlapac ale poszli w dlugą jak przeciągi. Z dwojga zlego to Bogu dziekuje ze auto uratowalem -kosztem felgi. Niewiem tez czy zwiecha nieoberwala dlatego wole sznycla do poniedzialkowych ogledzin przez mechaniorow nietykac. milej zabawy koledzy i kolezanki,nawet niewiecie jak mi zal ze pojechac nie moge,nacieszyc sie awansem na klubowicza,ostatniej w tym sezonie gientej zjesc,dwa komplety felg do spalenia przyszykowalem(dla mnie i mordulca zeby pokazal co V8 potrafi) a tu taka lipa wyszla Ech,brak mi juz slow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 U mnie w Boguszowie nie pada , a jak jest we wrocku? bo nie wiem czy startować.Musze wyjechac przed 9 zeby zdążyć do siechnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 siemanko umnie tez nie pada choc niebo troszke zachmurzone,ale decyduja organizatorzy <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 za 15 min będzie wiadomo :wink: proszę śledzić temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 W Oławie trochę mokro na ulicach ale tragedii nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 w skarbimierzu ponoc 28 stopni celcjusza mozna dostac udaru od slonca polecam wziac olejki do opalania i okularu przeciwsloneczna. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi