Kosa Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 jeżeli ktoś ma jakieś doświadczenie lub informacje czy lepiej przekładka z E34 530i czy z E32 730i silnik z osprz.+wiązka+skrzynia poza tym: - kolektor wydechowy E39 - chłodnica E28 535i - 2.93 dyfer dzięki za wszelkie info.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechue34M50 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Witam!!! A nie lepiej już pobawić się z M60B40 + skrzynia manual z M60B30??? Jakiś czas temu przewijała się taka po allegro w cabrio. Jak już swapować to z rozmachem:D Masz tu linka z takim autem, jest trochę wskazówek http://www.beemka-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=25423&postdays=0&postorder=asc&start=0 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 hej ten temat z biała 340 znam na pamięć 286km w e30 to masakra, w sumie wystarczyłoby m30b35 ale dźwięk m60 mnie zabija poza tym łatwiej ściągnąć 730 w manualu niż później szukać ale nie mówię nie pomysł zacny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechue34M50 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 dokładnie M60 to muzyka dla uszu mnie tak korci, żeby niedługo swoją zmienić na e34, albo e32 z tym silnikiem. Widziałeś ten zestaw??? http://moto.allegro.pl/item487346253_bmw_e34_540_e32_e39_manualna_skrzynia_6_biegow.html Trafiaja się czasem rodzynki :twisted: Idealny do swap-u M60B40, albo zamiany z automta na manual. A po tym swapi-e używał bys ja do codziennej jazdy??? Słyszałem, że po takim zabiegu ciężko jest z eksploatacją(tzn naprawami, wymianami itp.) z racji ciasnoty jak po tym panuje w aucie. Słyszałem, że np. żeby sprzęgło wymienic to trzeba wyciagać silnik razem ze skrzynką :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 ja to drugie auto wyciagam z garazu raz na 2 tyg zeby aku podladowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi