tazunio Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Wpadlem na pomysl, aby na nowy sezon kupic nowe(nieco konkretniejsze) felgi do mojej e34. Borbety T sa ok, ale nieco "obcykane", wybor padl na BBS RC... Mam lekkie obawy jak felgi beda wyglaly na moim aucie. I tu prosba: moglby ktos "wkleic" taki model felg do mojej e34, tylko dodatkowo zmienic kolor srodka na czarny :roll: Sam nie daje rady Oto link do felg (nawet na e34) http://moto.allegro.pl/item490868752_bmw_bbs_rc_styling_5_8_9x17_rarytas.html a to link do foto autka http://www.forum.maxbimmer.pl/topics16/tazuniobmw-525-touring-e3492-vt6714.htm Z gory dzieki za pomoc bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Kolego mam te felgi założone na e32 ( pasują tylko trzeba mieć pierścienie centrujące ). Co do tego co pisze sprzedający ze felgi pochodzą z E31 to bzdura. Felgi są fabryczne z e39. Proponuje zachować je w oryginalnym malowaniu a na pewno będziesz zadowolony z efektu. <bmw_1> Czy kupiłeś już te felgi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Jeszcze nie. Jak kupię to wkleję fotki, dzięki za zainteresowanie. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Co do tego co pisze sprzedający ze felgi pochodzą z E31 to bzdura. Nie bzdura...Styling 5 były stosowane zarówno w E31 jak i E39 (więcej-w E36 M3,w E34,E32,E38 i Z3)... bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi